跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 2002年3月媽咪會 --06年 part 1

JacquelineHo 寫道:
DuncanMama,
我咪 email 左我們之前整 Label 個間 "嘉峰印刷" 俾您 law,您收唔到呀?!

I did not receive your mail. You jsut sent me the mail regarding the Dessert Puffet. Anyway, could you please send it to my office again? Thanks....

By the way, how about the Name Chop? Do you have any information on hand please?

子爵府

cherryma,
琴晚我妹終於比咗條Osim帶我, 但你係咪今日last day呀? 咁我點比你同事好呀? 我仲諗住聽朝拎去觀塘添!

pigpig & cherryma,
我星期一未必入到去啦! 事關夜晚可能有地方去!

男爵府

我以前咩事, 睇番cyrusmum個poster又真係好嚇人呀, 精子都無咁驚
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

子爵府

YuYung,
貞子就得人驚, 精子就

由 YuYung 於 2006-03-08 13:02:21
我以前咩事, 睇番cyrusmum個poster又真係好嚇人呀, 精子都無咁驚

男爵府

哈哈, 貞子睇多左都唔係好驚遮, 但8兩金就
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

大宅

cherryma,

恭喜晒你可以回復自由身,
祝你好快又要返工 (唔好比你做慣阿太)
:wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:

男爵府

cherryma,

今日又去見工?

見成點麻, 唔放左一陣假, 休息多d

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

Cyrusmum ,
唔緊要啦!反正19號又見到面
My Two Princess

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

cherryma,
今日份工見成點?
聽日你唔使幫我去買刀啦!因為我今日打過去問,佢地話無貨呀!

琥珀宮

mamiya ,
有無收到我個e-mail呀?想你幫我買書呀....

子爵府

cherryma,
Good Luck!

琥珀宮

各位靚媽,早呀!應該未食早餐啦?請大家食提子餐包 再加杯熱飲,正呀!

@@提子餐包@@

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

pigpig 寫道:
各位靚媽,早呀!應該未食早餐啦?請大家食提子餐包 再加杯熱飲,正呀!

@@提子餐包@@

妳衰啦, 用晒小雪啲提子乾

不過我唔客氣啦, 好好味

我今日會去灣仔, 妳問下灣仔果間有無貨? 再打比我啦. 記住11:00 同 13:00唔好打比我, 我見緊工

大宅

pigpig,

woo.....woo....係啦..係啦...係我 order 的 "提子麥包" 啦,超有水準喎,幾時先有得落肚呀,19號俾個 "包" 我o也下啦唔該!!

pigpig 寫道:
@@提子餐包@@

琥珀宮

cherryma,
記住11:00 同 13:00唔好打比我, 我見緊工 <----收到!收到!祝你好運呀!
小雪果包提子乾,一早食晒囉....我果包係昨日係百佳買的黑提子乾,$10有一大包,但我發覺,整出黎效果唔錯呀!無甘酸...
點解今日又會去灣仔?我昨日去左,不過,都係無貨,但假如你去開的話,我都有野想買 :mrgreen:
我想買:
1)兩用膠刮板----$7
2)鋁薄包底紙(11cm)----$8.5

子爵府

:-( :-( :-( 今日真黑仔, 事綠約咗cherryma個同事拎條減肥腰帶比佢, 點知出門口時見太陽伯伯出嚟玩得咁開心, 就緊係拿拿聲搽返啲防曬先啦! 點知支防曬用完, 咁就去洗手間彎低腰係柜攞過支新啦! 就係咁一彎------放係我褸袋既電話就跌咗落. 執咗上嚟見佢冇乜嘢就拿拿聲出門啦! 點知係樓下有啲掣禁唔到, 咁咪諗住行返轉頭啦! 但又突然冇事, 於是乎繼續行去搭車啦, 途中仲打咗個電話比cherryma, 但去到車站等車時, 諗住set返好過時間, 又突然死晒火, 郁都唔郁, 唯有又返屋企打比cherryma話去唔到啦! 拎返舊電話出嚟啦, 又冇晒電, 都唔知用唔用到添! 希望部機擺一陣, 吹乾咗就冇事啦!部機我都係用咗4個月度, 希望唔好咁短命啦!

琥珀宮

JacquelineHo 寫道:
pigpig,

woo.....woo....係啦..係啦...係我 order 的 "提子麥包" 啦,超有水準喎,幾時先有得落肚呀,19號俾個 "包" 我o也下啦唔該!!

[quote]pigpig 寫道:
@@提子餐包@@
[/quote]
JacquelineHo,
嘻嘻.....送你2個大包又點話

大宅

Cyrusmum,
....原來俾"八兩金" 嚇得最金的係"您....個電話",要潛水走添....您陣間記得話俾思翰聽,睇下佢會點笑您!
話時話,咪等它自己乾呀,醃壞架,拆左舊電,再拿風筒吹乾它睇下救唔救得番!!

Cherryma,
11:00 + 13:00 兩份咁密,睇黎個市都唔錯喎! 祝您 "馬到功成" 快 D 又返工 !!

pigpig,
o拿....您講架! 我19號真係要食 "提子麥包" 架,tks so much....ch... !!
pigpig 寫道:
嘻嘻.....送你2個大包又點話

子爵府

部機暫時冇問題, 唔知係咪會一路都冇事呢?

cherryma,
見成點呀? 快啲講個好消息嚟聽喎!

大宅

cherryma,

做錯事呀......sorry.....打左电話俾你

有冇影响你見工呀

首頁

尾頁

跳至