美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

陪月勳章

引用:可否pm資料給我?我很想試試Cosmo peel.謝

原帖由 mwtang 於 12-08-16 發表
可否pm資料給我?我很想試試Cosmo peel.謝謝
你打去代理搵間近你啦
www.dermaceutic.com.hk

今朝開咗個post, 睇咗一次, 呀女瞓哂覺想開嚟睇吓, 點知去咗待查, 最好認真咁查, 唔好掉埋一邊就算呀!!!!!!!!!!!
我未必會睇返哂d forum, 你哋可以pm我

複式洋房

你地有無發覺娜姐有口頭禪, 就係: 出面果d公司就點點點, 我地就唔會喇,我地會點點點....

伯爵府

phoenixho 發表於 12-8-15 14:28
回覆 RSG媽媽 的帖子

我皮膚其實 ok 架 不過年尾結婚想再靚d嘟
如果皮膚OK...就唔建議無啦啦做啲禁既野喇~錢人地緊係想賺啦~實話咩咩咩啱你, 但你都無咩問題走去搞,
搞到反效果...貪字得個貧就唔抵啦~諗清楚呀~
我有幾個FD以前都貪得意走買鼻貼用, 貼到依家毛孔超大,
都唔知點收返呀~真係士啤梨鼻. 貼之前一小點, 唔覺眼架~
我自己兩邊毛孔同鼻比較大, 心郁郁下走去做1.5mm針,
碌到成面血, 做左2次, 係覺得揸面吸收左, 但長遠要keep住做先得.
但碌完第2日好乾好紅~所以都停左喇.

男爵府

回覆 Kofepinga 的帖子

係我自己話要做架
想向0毛孔進發 不過對我黎講冇大分別岩岩係個美國網到訂左隻CLAY試 9x9既用家都讚隻clay去black/white head 暗粒好掂
毛孔細左不特只 皮膚仲 brighten 左
呢到都有sis講過架
好心急收貨即試

男爵府

引用:回覆+Kofepinga+的帖子 係我自己話要做架+

原帖由 phoenixho 於 12-08-17 發表

係我自己話要做架
有無圖可以睇下?

男爵府

引用:回覆+Kofepinga+的帖子 係我自己話要做架+

原帖由 phoenixho 於 12-08-17 發表

係我自己話要做架
有無圖可以睇下?

男爵府

回覆:Siammama 的帖子

我冇開電腦 呢板有個post "食靚靚分享"裡面第#1114 post有healing cIay張相

大宅

死啦!我明天去挪姐到做

禁止訪問

引用:死啦!我明天去挪姐到做

首頁

尾頁

跳至