美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

邊度有賣巴拿芬手蠟機同 refill蠟?

請問知知邊度有賣巴拿芬手蠟機同 refill蠟?
咩價錢?有無又平又好用的?有無人買左用緊?

大宅

Re: 邊度有賣巴拿芬手蠟機同 refill蠟?

我在yahoo bid 度買巴拿芬手蠟機$320 (大size, 有溫度display), 蠟約$150/5pack.

大宅

hashtag影視迷勳章

katrina918 寫道:
我在yahoo bid 度買巴拿芬手蠟機$320 (大size, 有溫度display), 蠟約$150/5pack.

what's the weight for each pack? how's the quality?

大宅

荃灣南豐廣場上樓有得賣, 專買美容儀器, 忽週多數見到佢個廣告, 好似$400,一年保養, 送兩磅蠟. 我覺得定用 ok喇, 又唔係太大部!

大宅

亞薰 寫道:
[quote]
katrina918 寫道:

what's the weight for each pack? how's the quality? [/quote]

詳細資料不如到以下網址睇睇.
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b4166578

首頁

尾頁

跳至