影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2012年春天 韓劇屋塔房王世子令到我們一眾BK國民聚在一起, 我們自稱屋迷.
2012年初夏 "王世子"劇完了. 但我們依然回味著朴荷和王世子的點點滴滴和愛情故事
2012年盛夏 清新雋永, 不落俗套, 感動至深的結局後數個月後, 天屋韓舍己經成為我們對"王世子"的依戀, 和延續對有天, 志旼和三寶的關愛小小的家. 天屋是讓我們舒心的分享和交流有天/JYJ, 韓劇, 韓流, KPOP

天屋韓舍.

~ 朴有天, JYJ
~ 屋塔房王世子
~ 韓志旼, 韓流, KPOP
~ 溫暖的寒舍, 有著回家的感覺

屋塔房王世子PART 1 http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4778852&extra=page%3D1
屋塔房王世子PART 2"
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4995278&extra=page%3D1
"天屋韓舍PART 1" http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4778852&extra=page%3D1
"天屋韓舍PART 2" http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5184702&extra=page%3D1
天屋韓舍PART 3 http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5306167&extra=page%3D1&page=1

翡翠宮

RESERVED

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆:♥ ♥ ♥天屋韓舍~PART 4 ♥ ♥ ♥

翡翠宮

RESERVED..

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

See magdog reserved for post JYJ 帥照

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

la_source    發表於 12-8-16 11:37

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我地好守規矩~~

夠2000, 開新POST~

POST 如輪轉, 朴有天大發~!

la_source  queen,唔係呀,超出左5張帖  發表於 12-8-16 11:37

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

la_source    發表於 12-8-16 11:48

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

la_source queen,唔係呀,超出左5張帖 發表於 5 分鐘前

你唔明我講咩~~~
你諗真D~
我估MAGMAG實明~

fatdenden    發表於 12-8-16 11:53
MagDog  當然明啦, QQ..  發表於 12-8-16 11:48

琥珀宮

回覆 Queenie_0012 的帖子

queen!有沒tips

翡翠宮

小米粉我為了俊秀SOLO CON又興奮又緊張..

所以昨晚睡得不好..可能一會兒去眠一眠. 你們先CHAT CHAT.

有天不是HAE王的日子. CRAZY BUNNY DANCE.

la_source  真係正到呢,加埋佢扭下扭下咁,  發表於 12-8-16 12:09

翡翠宮

兩個傻B..有天的額頭啊.

la_source  有天最後個個手勢好像招財貓呀  發表於 12-8-16 12:10

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

la_source  BYLOBB明天出發愉快  發表於 12-8-16 12:19
MagDog  bylobb, 你明天飛嗎? 希望個風影響不到你的旅遊大計.   發表於 12-8-16 12:13

男爵府

la_source    發表於 12-8-16 12:41

子爵府

打咭先

la_source    發表於 12-8-16 12:41

水晶宮

Queenie_0012 發表於 12-8-16 11:36
我地好守規矩~~

夠2000, 開新POST~

比你攪到禾要去搵証據.

其實都唔同style, 人地say hi say bye 又可以2 個post.

禾地呢到個個都咁得閒, 個個都係扮返工嘅閒人.

一個post 都起碼要打幾廿字先收手,

要group 到咁多閒人圍埋同一個肚皮,

好難搵架.

la_source  事實真係好閒架.肉C,我 完全返來坐  發表於 12-8-16 12:41

翡翠宮

la_source 發表於 12-8-16 11:56
回覆 Queenie_0012 的帖子

queen!有沒tips

你咁天真可愛~~~ 我PM你啦~
唔係度TIPS你喇~~~

一陣出事就弊~~

la_source   明白QUEEN  發表於 12-8-16 12:40

翡翠宮

雪菜肉c 發表於 12-8-16 12:37
比你攪到禾要去搵証據.

其實都唔同style, 人地say hi say bye 又可以2 個post.

嘩哈~~~~~~~

你咪咁明咁白啦~~~~~

今日碟雪菜肉C唔夠滑~~~~頭喇~~

la_source    發表於 12-8-16 12:52

翡翠宮

但為什麼你們上班有空閒時間. 小米粉我以前上班好忙, 不是密密手. 是密密想, 做文件, 答EMAIL, 開會.

不是我長假中. 我真是不可以迷偶像來天屋啊.
其實我好想做OL.

la_source  MAGDOG,你忘記我是解散分子,公司執笠遇著衰老闆,唔扣假咪要坐一個月囉!  發表於 12-8-16 12:53

水晶宮

MAGDOG,

禾做阿四, 禾老細又係果d 吃喝玩樂人.

最好茅野比佢做, 咁佢茅野做即係等如禾都茅野做.

la_source    發表於 12-8-16 14:11

首頁

尾頁

跳至