影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

3:00 AM睡, 6點多就醒了. 可能太HIGH了吧. 今早要守行為..出去陪相公食早餐..回來來補眠.

但我一早又去公海"攝有天喇"

http://www.baby-kingdom.com/foru ... page%3D1&page=6

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:SORRY,+今次MAGMAG專心用望遠鏡的看有天.+

原帖由 MagDog 於 12-09-09 發表
SORRY, 今次MAGMAG專心用望遠鏡的看有天. 但我的位置也是不錯, 這個有用ZOON.但我用望遠鏡更清和更近..我真 ...
Magdog ,

咁快post 相

之前好似見你寫係買$880果隻飛?可以坐到下面平地第3行?

水晶宮

引用:肉c,+臨尾見有天冇拎microphone+再行出來已

原帖由 popocat 於 12-09-09 發表
肉c, 臨尾見有天冇拎microphone 再行出來已知佢say goodbye, 唔會再出台,但好開心見佢好有禮貌咁再行出來: ...
佢行出來時個樣仲唔個相點咁,好攪笑

水晶宮

引用:今日對我黎講可謂一個創舉,唔識路、未買飛

原帖由 popocat 於 12-09-09 發表
今日對我黎講可謂一個創舉,唔識路、未買飛、第一次跨境睇show、冇乜食過嘢、以為買正版cjes souvenir 但原 ...
你係邊檔買左老翻?

禾係入門問左手面第一檔,大大個cjes 牌果到買,禾地夾埋買左4set.

禾果set$100有一隻杯,一大一小毛巾,一張poster,仲有2張貼紙。

禾fd上次係香港睇俊秀,佢都見到d毛巾,賣$170,不過賣哂佢買唔到,所以今次佢見到咁抵,咩都茅問,即刻比錢買

KFC對出果檔有有天tshirt ,禾好想買架,不過佢咁大個樣,著出街又太過份,所以最後都係茅買,禾fd就買左套postcard.

禾仲買左2個mousepad,禾fd又買左套cute 版postcard .

Octoberchu  肉c, this is where we purchased "老翻檔"  發表於 12-9-9 16:35

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

回覆:♥ ♥ ♥天屋韓舍~PART 4 ♥ ♥ ♥

我地都係RMB880, 因為我地想坐側面看台,大麥網office個女仔好好service, 仲教我地揀位。原本坐20行,差不多開場時security叫我地坐前d,咁我地跟著週圍d觀眾搬左去16行。我地週圍d人好斯文又守秩序,要歡呼時就歡呼,其他時間都好留心聽有天講野唱歌,正!

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

引用:Quote:原帖由+popocat+於+12-09-09+發表今

原帖由 雪菜肉c 於 12-09-09 發表
你係邊檔買左老翻?

禾係入門問左手面第一檔,大大個cjes 牌果到買,禾地夾埋買左4set.
就係未上樓梯嗰堆booths嘅第一檔cjes, mag fd話原來係老翻。我買左calendar 毛巾送poster 貼紙package, Ochu 買左t-shirt 送杯poster貼紙package,每份rmb100。

子爵府

好媽媽勳章

MagDog 我不怕醜嘛..我好高興跟你們相認, 不用等300年. 有天帥,你們位置看得清嗎? 發表於 11 小時前

magmag,睇得好清楚...........個大銀幕,我o地個位邊有天塊面都見唔到,比你果邊遠好多

子爵府

好媽媽勳章

雪菜肉c 發表於 12-9-9 01:30
我坐你後面2,3行咋,所以禾見唔到你地個牌囉

原來你係後面呀~~~~~
我o地個燈牌只向前(俾有天睇),後面o甘睇唔到正常o既,唔緊要啦,總有機會我o地會相認o既

子爵府

好媽媽勳章

popocat Nice to meet u 發表於 10 小時前

popo大物,好開心能同你相認

子爵府

carey1999 發表於 12-9-9 12:19
popocat Nice to meet u 發表於 10 小時前

popo大物,好開心能同你相認

Carey & happy, nice to meet you, I'm the one who wear a pair of glass next to popo.

子爵府

回覆:♥ ♥ ♥天屋韓舍~PART 4 ♥ ♥ ♥

今次都係我嘅創舉,咁老追星,唔知頭,唔知路,好好笑,好好玩,當然重有超級興奮,我流足一天汗,個身重有D叔,多謝popo嘅忍耐。

肉c,果檔就係老翻,須然有懷疑奌解咁平,但個腦重係香港,冇帶上深圳,冇認真考慮以為正版就買了,其實我和popo都有找找見老翻tshirt檔(NII tshirt)都唔買,但都中招。正版果檔我們都有睇,但冇咁靚就冇買了,當時都冇諗奌解2檔正版,只是興奮,真係冇用腦。

昨天太熱,都冇乜食野,晚上帶著興奮買薯片和啤酒回家哄老公。

今日瞓醒個人好攰,好似昨日勞動一整天,但一D都唔辛苦,只有興奮,唔知奌解呢

首頁

尾頁

跳至