自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問LV/Cartier/Tiffany白金或純銀介子會唔會變色?

如題

男爵府

hashtag影視迷勳章

Re: 請問LV/Cartier/Tiffany白金或純銀介子會唔會變色?

Tiffany 既銀介子會變黑, 其他唔知

侯爵府

Re: 請問LV/Cartier/Tiffany白金或純銀介子會唔會變色?

銀就一家黑, 白金就唔會

大宅

long1997 寫道:
Tiffany 既銀介子會變黑, 其他唔知

yes,我隻黑又變返正常

男爵府

逢係銀都會變黑,你估名牌就會例外咩?除非不锈鋼或者白金就唔會。

大宅

ME TOO 我隻TIFFANY 都入面都變黑左~
用洗銀水就會洗到D黑色家啦~
《樂樂BB天地》全新童裝及女裝 《我係2004年5月12日,7:57pm係屯門醫院出世》

公爵府

tiffany 會黑, 我就用佢藍色果枝抹銀膏抹.

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

me too.
摩登姑娘 寫道:
tiffany 會黑, 我就用佢藍色果枝抹銀膏抹.

男爵府

如果帶銀會變黑係因為你身體有濕毒或熱毒.
如果身體無乜事,銀係越帶越"令"..我帶緊個銀手鐲唔黑,好"令"架!

我帶開既銀手鐲袛係普通純銀,有一段時間經常變黑,我會用牙膏抺就好"令"喇,果時唔知點解會變黑,仲以為銀係咁容易變黑,後黎發覺我清左濕熟之後,越帶會越"令",如果一派個人有濕或熱氣,佢就會變色..顏色越變得黑,表示你身體問題越嚴重.
唔信可以做個測試,身體越差的人,一帶銀器即會變黑.
以前我亞媽有糖尿病,俾左隻銀介子佢帶,佢一帶上手即刻變到好黑好黑,好似燒燶咁.

首頁

尾頁

跳至