論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

請菲傭宜家幾錢??

大宅

回覆:請菲傭宜家幾錢??

我4月時請海外2500

大宅

回覆:wood8494 的帖子

剛請,$3980(agent)+$1200(菲律賓政府)

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

人工就3740一個月

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 +4熱血勳章

tiffany242 發表於 12-8-17 18:52
我4月時請海外2500

direct hire? 邊間呀? can u pm me pls?

禁止訪問

禁止訪問

回覆:豹豹媽媽 的帖子

複式洋房

邊間?PM me

大宅

引用:我用開間agent,++仍然$3500元全包+(已經包

原帖由 豹豹媽媽 於 12-08-17 發表
我用開間agent, 仍然$3500元全包 (已經包括菲律賓保險1200元).
Can you pls pm me the info? Thanks

子爵府

引用:剛請,$3980(agent)+$1200(菲律賓政府) +

原帖由 brendabb168 於 12-08-17 發表
剛請,$3980(agent)+$1200(菲律賓政府)
我都係
但無包本地保險

禁止訪問

禁止訪問

大宅

please PM me, thanks!

男爵府

叻叻勳章 畀面勳章 睛靈勳章

引用:我用開間agent,++仍然$3500元全包+(已經包

原帖由 豹豹媽媽 於 12-08-17 發表
我用開間agent, 仍然$3500元全包 (已經包括菲律賓保險1200元).
我都想知。今日行咗3間,都係$3980 唔包菲律賓保險。 thanks!

禁止訪問

大宅

畀面勳章 陪月勳章

回覆:請菲傭宜家幾錢

剛請,$4300, +$700香港驗身

伯爵府

剛請, $2600包本地驗身, 稅就$10XX, 到步個日比

子爵府

豹豹媽媽 發表於 12-8-18 17:54
sealionhk1, peachcreamy - 請看看PM. 謝謝

can u also PM me please!
THanks!

I just want to have healthy babies!

大宅

好媽媽勳章

引用:sealionhk1, peachcreamy - 請看看PM. 謝謝

原帖由 豹豹媽媽 於 12-08-18 發表
sealionhk1, peachcreamy - 請看看PM. 謝謝
would u mind also send PM to me?

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至