自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

puicps0614 發表於 12-8-30 22:43
而家bk已經認為呢件事告一段落,而且千金只係係fb教人,唔係係呢度教人,我諗bk唔會肯因為咁而胡亂提供個ip ...
bk唔會肯.

假如 a 報警, 警方可以要求 bk 提供個ip , 再同 isp check, 就會知道 s 既所在...

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:puicps0614+發表於+12-8-30+22:43+而

伯爵府

我想生三個 發表於 12-8-30 22:50
除咗輝x,好多其他中型公司都係行公佣制,即係,有錢大家分.如果walk in 行入去開戶口,無特定人士可以單獨受惠 ...
我 e-甥 間公司賣電子零件, 都係行公佣制, 但佢都話: 邊個搵得生意多, 邊個大聲 d, 升級快 d...

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

水晶宮

畀面勳章

回覆:爆堅料:森麻RE到(各位,又要再追喇#1341開始)-PART 2

伯爵府

puicps0614 發表於 12-8-31 16:16
你叫a小姐報警丫,或者叫之前打到俾a小姐果個會員叫企之前講得咁口響,係be下下話要告人,叫企同千 ...

係囉, 點解 a 唔 報警既 ?

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:puicps0614+發表於+12-8-31+16:16+你

子爵府

陪月勳章

今日冇嘢可抽添

by the way, be block咗提醒sis呢單嘢嘅post, 今次仲要冇任何警告底下好黑暗
今朝開咗個post, 睇咗一次, 呀女瞓哂覺想開嚟睇吓, 點知去咗待查, 最好認真咁查, 唔好掉埋一邊就算呀!!!!!!!!!!!
我未必會睇返哂d forum, 你哋可以pm我

大宅

a小姐fB有近況呀!
我之前無無聊聊add左佢所以第一時間睇到

子爵府

陪月勳章

cherie211 發表於 12-9-1 02:01
a小姐fB有近況呀!
我之前無無聊聊add左佢所以第一時間睇到

講唔講得ga
今朝開咗個post, 睇咗一次, 呀女瞓哂覺想開嚟睇吓, 點知去咗待查, 最好認真咁查, 唔好掉埋一邊就算呀!!!!!!!!!!!
我未必會睇返哂d forum, 你哋可以pm我

珍珠宮

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:爆堅料:森麻RE到(真係比人 ...

佢仲想撐到幾時

男爵府

回覆:爆堅料:森麻RE到(各位,又 ...

Another drama queen with a ridiculous story ...i always wonder why so many ppl here following this kind of dramatic story....

yuen1818  yes, very amazing  發表於 12-9-2 21:50

首頁

尾頁

跳至