美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

今日買左部JOBA騎馬機啦, 希望真係減到我個大肚腩啦...

今日買左, 星期三先送貨. 我會好勤力咁做, 希望真係work啦. 我

別墅

Re: 今日買左部JOBA啦, 希望真係減到我個大肚腩啦...

大宅

Re: 今日買左部JOBA騎馬機啦, 希望真係減到我個大肚腩啦...

等你好消息 ~~~

你要多D 報料 , 睇下你成績 ~~
[quote]
瑪花 寫道:
今日買左, 星期三先送貨. 我會好勤力咁做, 希望真係work啦. 我

男爵府

Re: 今日買左部JOBA騎馬機啦, 希望真係減到我個大肚腩啦...

嘩........恨C隔離,我都好想好想有部
不過真係好好好貴.

複式洋房

Re: 今日買左部JOBA啦, 希望真係減到我個大肚腩啦...

youngmum:
架機未送來, 未答到你, 但係今日試機試左半個鐘, 我而家已經腳軟, 因為玩o既時候雙腳要夾實部機, 我而家個大腿內側非常酸軟, 同埋玩o既時候好明顯feel到佢運動緊我腰兩側. 個sales話最快見效係大腿內側喎, 不過我最緊要係減腰部脂肪

複式洋房

mrs_chan

一定會....

[quote]
mrs_chan 寫道:
等你好消息 ~~~

你要多D 報料 , 睇下你成績 ~~
[quote]
瑪花 寫道:

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

幾錢部?!

水晶宮

嘩 ~ 成皮野架喎~~
祝你成功啦~~
早前睇雜誌 compare 呢部同 osim 果部
JOBA function 多d, 好似好d

伯爵府

$12xxx

大宅

JOBA is it = panasonic??

伯爵府

Yes
tweety88 寫道:
JOBA is it = panasonic??

大宅

[quote]
瑪花 寫道:

大宅

我上個尾於JCShop月都買了部騎馬機(National).不過要等今個月尾才於日本運送過來香港.我和老公都好想快D送貨.因為我做GYM減肥還有D鬼鼠肉好難減到. :-(

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

嘩!osim嗰部$7000我已經覺得勁貴, joba仲要$12000 ; 話時話, 咁嘅價錢, 如果多d功能 (如做手臂、肚腩.....)就好喇, 係咪好貪心呢?
快d上嚟報料效果如何, 等我羨慕吓都好。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

大宅

請問邊間舖有得試做?

大宅

JOBA騎馬機(Panasonic香港行貸)可修腰,肚攬同hip位,跟機有隻DVD可教你同時做手部運動,而日本水貨(National)也修肚攬同hip位,但多了個Air於大腿兩邊,會修大腿好D.因我這2個月進行地獄式減肥,減了20磅,臉,上身,腰,肚攬同hip都廋了 ,但女人的重要部位就細了許多:-( 但隻大腿沒有太大進展.我做gym都好難減到大腿,因為我之前於學校跑步,跑到大腿好肥,加上現在於office時常坐,隻腿真是好難修好肥美,所以希望部National可以幫到我.(當然都要繼續進行地獄式減肥)

大宅

conniedodo

如果想試做行貨Panasonic的騎馬機,可於Panasonic Shop (eg: Sogo) or JC Shop.如果你於Sogo的 Panasonic Shop做,可以到埋osim試做 但如果要試做水貸National只可於JC Shop試,但我買時都沒有得試,因為返貨慢,連所有display都比人買了. :-(

複式洋房

我係晌Panasonic陳列室買, 而家做緊特價85折, 售$10,880. 我尋日試左半粒鐘都成身出晒汗, 今日大腿內側同腹部極酸軟, 唔知係唔係個saleslady教我做果個修肚動作導致! 不過御減肥於娛樂, 我極樂意做

大宅

瑪花

Panasonic陳列室而家做緊特價85折,真是好平!我上個月問都是95折,有dvd和一個測脂磅送,還可以做分期.現在是否都有dvd和一個測脂磅送,可否做分期??有個好好的bk朋友(因為佢幫我copy隻廣東話的dvd)都買了一部Panasonic,佢識人買都要8900+500 delivery chgs . 但吾可以分期.如果你買10,880,還可以分期,真是好吸引
個saleslady教我做果個修肚動作點做,可否教教我呀,我都想知道!!

等待驗證會員

瑪花 寫道:

我係晌Panasonic陳列室買, 而家做緊特價85折, 售$10,880. 我尋日試左半粒鐘都成身出晒汗, 今日大腿內側同腹部極酸軟, 唔知係唔係個saleslady教我做果個修肚動作導致! 不過御減肥於娛樂, 我極樂意做

請問Panasonic陳列室

首頁

尾頁

跳至