跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: ♡2004年10月媽媽會♡-PART III

陰公,三歲都搞... :-(

tunghei1025 寫道:
有冇搞錯呀, 個男人一定要十大酷刑對付, 然後鞭屍添呀 離q晒譜...親生女兒都咁樣對待, 好心去叫x啦

大宅

Re: ?2004年10月媽媽會?-PART III

hihi, 早晨ar! 有新地頭lar!!

珍珠宮

2019新春慶豚圓

禽獸都不如

維尼bb 寫道:

[quote]
有冇搞錯呀, 個男人一定要十大酷刑對付, 然後鞭屍添呀 離q晒譜...親生女兒都咁樣對待, 好心去叫x啦
[/quote]

大宅

morning

lui_bb, 老林,
小銘澤 & 的的上榜

大宅

呢個真係賤人黎架!! 自己個女都搞, 無人性!
維尼bb 寫道:

[quote]
[/quote]

子爵府

維比:
去反狗城無斬鑊呀, 我見小鱷魚唔多"house", 所以費事駛錢啦! 今個月我要折衣縮食呀, 我今朝份早餐still $10~yeah~

amypekkle:
我坐言起行, sat一放工即時帶左小鱷魚去維園賞花, 人就唔係好多, 可能個個食緊飯, 不過小鱷魚唔在狀態, 扭眼訓, 所以是旦影左路人甲相就走啦啦
同埋, 個鬱金香花海真係好靚呀

盈b媽:
係囉, 真係好岩呀, 我同妳

cat_house:
妳個仔好番未呀??

大宅

yoyobb,
pg個邊有通知ar, 你快D去睇lar, [size=xx-small]你比人談論緊lar!!!

子爵府

個條PK 獸父, 應該奄左佢+斬"弊"佢對手 :evil:

大宅

老林

Christy星期六晚退左燒喇...托懶又冇其他唔舒服喎...我懷疑佢懶唔想出街...所以咋病 (因為我讀書時成日都係咁)

另外...果個咩老豆黎架...親生囡都攪得落嘅...仲得三歲咋...真係唔死都冇用呀

侯爵府

好媽媽勳章

morning~~
我又唔執輸先

老林:
禽日呢頭講完夜晚就發出o黎喇.....
比蚊之咬都攪成咁,如果比大蚊咬真係不敢想像.....
好在子峰有晒抗體,就算比蚊咬都只係會一細點紅點唔痕唔癢o既o者.....

子爵府

一一:
不嬲讚妳心地好+手望相助架啦

子爵府

我和我的伴娘是中學同學,認識廿十年了...
她的丈夫也可以說是我的中學同學...不過不同班別而已!
中學畢業了後,我們不常聯絡,但每一次有大事發生,大家都會找對方傾訴...
認識了新男朋友... (很雀躍呢!)
和男朋友分手了... (分手便分手罷,何必強求呢!)
大學畢業了... (來拍個畢業照罷!)
男朋友認識了第二個女孩子,怎麼辦?... (一齊痛快的哭一場罷!)
找到工作了... (何時請吃飯喔?)
要結婚了... (來做我伴娘罷!)
有小寶寶了... (來分享我的喜悅啊!)
丈夫得了癌症... (無言的一通電話...)
漸漸康復了... (一定要快快為他安排一場雀局)
癌細胞擴散了... (像下了地獄一樣)
癌細胞暫時可以控制 ...(...)

昨天收到一通中學同學的電話,和她不太稔熟,心想一定是通知什麼什麼中學聯誼活動...
"阿琪(伴娘的丈夫)在上星期四過身了..."
"她現在心情也可以...出嬪日期是...地點..."一切都變得很遙遠...
我很傷心...因為每一次想給她電話時我總給自己藉口...留待下一次吧...總有機會的...總有機會的...
在這一次,最最重要的時刻,我們卻沒有聯絡...在她最需要支持的時候...我並不知道!

原來遺憾到發覺時,已經來不及補救...

(謝謝各位給我一點位置發洩!!!)

男爵府

一一,
:tongue: :tongue:
rabbit_chan2222 寫道:
yoyobb,
pg個邊有通知ar, 你快D去睇lar, [size=xx-small]你比人談論緊lar!!!

大宅

yoyobb,
我怕你真係無留意ar, 到時大家做手工, 小鱷魚係度齎睇就唔好lar!

男爵府

潔潔..
請問..是守望相助嗎?

yoyobb 寫道:

一一:
不嬲讚妳心地好+手望相助架啦

珍珠宮

2019新春慶豚圓

梅梅
事情已經發生左, 為有好好安慰你朋友, 你朋友而家重係好需要支持

大宅

維比,
:tongue: :tongue: .......... :-P

Mui_Mui honey,
係你copy返黎的定係真架? 一早又要人眼濕濕lar?! :cry:

大宅

yoyobb,

佢禽日又痾咗3次,不過好似無"物"野痾咁,成日ng ng~ng ng~咁聲lor ....

男爵府

梅,
............

子爵府

[size=small]♡Rabbit honey,
係真架,佢係我伴娘...係我生命中一個要好的朋友...至少我自己咁認為,但係依家...我唔敢肯定了!

首頁

尾頁

跳至