跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: ?2004年10月媽媽會?-PART III

儀儀,
我發覺利用搭車時間教佢地野係最好架, 因為冇得逃脫嘛~~~

楓楓扯的的條褲我一的都唔mind, 不過下次我真係要用條belt束緊的先得

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

yoyobb:
我都睇左小鱷魚輯花卉相o牛妹,佢好似瘦左好多同標高左,你地係咪幫佢減肥?

豬媽:
恭喜你搵到新工,成為上環之友
我家有三個妹...

子爵府

阿梅& fostermak:
我無幫小鱷魚刻意減肥! 不過我不嬲都希望養成佢唔揀飲擇食習慣, 所以都盡量要佢食得清淡, 佢食D野通常都走鹽走糖走油走肥膩, 唔知係咪咁所以小鱷魚確係肉地少左D:lol::lol: 同埋佢標高, 尤其呢排高得好快呀, 所以扯瘦左(大吉利事, 唔好小氣) 真係多謝妳地留意到小鱷魚呢part啦

angelsecond:
多謝晒呀

yy:
不嬲大家都有taste架啦~wakaka~

玲玲:
我貪星期日個間維港酒樓唔駛點等位, 正呀

一一:
有緣既... 遲早會撞見~wakaka~

amypekkle:
個幾個Loretta公仔, 係一班路人甲既年青人架! 佢地係咁用個幾個公仔寥小鱷魚玩, but我見小鱷魚好驚個幾個公仔, 耍手擰頭+大叫走人

大宅

差D搵唔返318個post添! :lol:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
318 Tea 一 Tea
日期: 3月18日(星期六)
時間: 3:30pm-6:30pm
地點: Pixel Cafe (該餐廳全面禁煙)
(旺角彌敦道570-572號基利商業大廈20樓1室----油麻地mtr A2出口)
電話: 3586 2032
費用: 約$100-$120/位
人數: 30-35人
食物: Party Menu (30 persons)(尚在修改中)
1. 鴨胸沙律
2. 煙肉焗菠蘿腸串
3. 雜錦拼盤
4. 瑞士雞翼
5. 蛋沙律三文治
6. 意式焗薯蓉
7. 芝士香草肉醬意粉
8. 白汁吞拿魚長通粉
9. 日式咖喱石斑飯
10. 蜜瓜鮮奶布甸
11. blueberry cheese cake
12. 雜果賓治 (2盆)
13. 汽水任飲

麻煩大家confirm人數. 由於暫時名額已滿, 如果有任何人想參加, 請填寫於waiting list 內.
1. rabbitchan – 2a1b – CONFIRM
2. 老林 – 2a1b - CONFIRM
3. Mui_Mui – 2a1b - CONFIRM
4. yoyobb – 2a1b - CONFIRM
5. OnOnKo – 2a1b - CONFIRM
6. bobosweet – 2a1b - CONFIRM
7. Himby – 2a1b - CONFIRM
8. 維比 – 2a1b – CONFIRM
9. ptmfamily – 2a1b - CONFIRM
10. evon – 1a1b CONFIRM
11. abs – 2a1b CONFIRM
12. bobma – 2a1b - CONFIRM
13. feiangel – 1a1b - CONFIRM
14. 霖格格 – 1a1b - CONFIRM
15. bb1027 – 2a1b – CONFIRM
16. 歌利亞 – 1a1b - CONFIRM
17. 盈b媽 – 1a1b - CONFIRM
18. 豬比比媽媽 – 2a1b – CONFIRM
19. sherin – 2a1b
20. yami – 2a1b – CONFIRM
21. 子峰mama-2a1b - CONFIRM
22. cat_house-1a1b - CONFIRM
23. angelsecond88 - 1a1b
24. fostermak--------2a1b
-----------------------------
total: 41a24b--------36a21b-CONFIRM

Waiting list:

侯爵府

好媽媽勳章

老林:
禽日見到的的識得叫自己做的的我都覺得好驚訝....
你train 左佢幾耐呀?

all:
禽日我都去左花展,不過可惜去到都差唔多黃昏,所以影o既相出o黎都唔係好靚,天日upload比大家睇...

侯爵府

成個lunch無人出post, 好悶呀, 又飯氣攻心

大宅

Mui_Mui 寫道:
多謝晒呀情侶bib...點係呀?咁...咁...咁...我送咩見面禮比anson好呀???屎啦...

喂 , 你千祈唔好咁娘回禮呀 , 個bib真係名副其實嘅 "物輕情義重" , 唔洗有expectation , 我貪得意買黎玩下影下相架咋 . 老實講 , 個bib唔係幾好用 , 太多details喺上面 , 襯淨色衫就ok , 但襯公仔衫或有花紋架呢就真係唔掂 , 同埋抺起口水上黎唔係好爽 :lol: .

老林,
唔係講笑呀 , 的的已經識叫自己個名 . anson到依家都係爸媽都冇一聲 :-( . 我每次同anson ba講起佢都好腦定咁話: 愛因斯坦都係三歲先開始講嘢

楓媽,
楓楓講嘢嘅進展點呀 ?

潔潔,
鱷魚奶咀前同奶咀後嗰幾張相真係好神奇 !!! 你有冇問過佢愛奶咀多啲定印印多啲呀 ?

乜鱷魚又標高咗呀 ? 我諗佢依家應該高過anson lu

另外 , 可唔可以講多次花展嘅日期時間呀

豬媽,

維比,
我覺得稻香平啲

子爵府

妙妙:

有呀... 呢排小鱷魚有標高呀 (大吉利事, 唔好小氣); 咁男仔既發育係後來居上架嘛, 而家比小鱷魚高少少都唔奇啦

另外, 個花卉展到昨日咋, 我last sat所以即時標去呀!

大宅

yoyobb 寫道:
另外, 個花卉展到昨日咋, 我last sat所以即時標去呀!

[size=xx-large]What a pity!

大宅

唔好o敢sad啦, 有心唔怕遲, 呢個遺憾仲可以修補架

yy

的的好勁呀

yoyobb

小鱷魚確係 fit 咗wor, 成功在望呀

大宅

morning~~~

子峰媽, anson媽, 塱塱媽,
多謝妳地對的的既讚賞, 我係施展日教夜教, 搭車又教, 洗白白又教, 總之就係密集式的教.......一般女仔講野係比男仔快, 所以妳們都要繼續努力呀......

大宅

早晨呀

大宅

Felix爸都可以來

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
318 Tea 一 Tea
日期: 3月18日(星期六)
時間: 3:30pm-6:30pm
地點: Pixel Cafe (該餐廳全面禁煙)
(旺角彌敦道570-572號基利商業大廈20樓1室----油麻地mtr A2出口)
電話: 3586 2032
費用: 約$100-$120/位
人數: 30-35人
食物: Party Menu (30 persons)(尚在修改中)
1. 鴨胸沙律
2. 煙肉焗菠蘿腸串
3. 雜錦拼盤
4. 瑞士雞翼
5. 蛋沙律三文治
6. 意式焗薯蓉
7. 芝士香草肉醬意粉
8. 白汁吞拿魚長通粉
9. 日式咖喱石斑飯
10. 蜜瓜鮮奶布甸
11. blueberry cheese cake
12. 雜果賓治 (2盆)
13. 汽水任飲

麻煩大家confirm人數. 由於暫時名額已滿, 如果有任何人想參加, 請填寫於waiting list 內.
1. rabbitchan – 2a1b – CONFIRM
2. 老林 – 2a1b - CONFIRM
3. Mui_Mui – 2a1b - CONFIRM
4. yoyobb – 2a1b - CONFIRM
5. OnOnKo – 2a1b - CONFIRM
6. bobosweet – 2a1b - CONFIRM
7. Himby – 2a1b - CONFIRM
8. 維比 – 2a1b – CONFIRM
9. ptmfamily – 2a1b - CONFIRM
10. evon – 1a1b CONFIRM
11. abs – 2a1b CONFIRM
12. bobma – 2a1b - CONFIRM
13. feiangel – 1a1b - CONFIRM
14. 霖格格 – 1a1b - CONFIRM
15. bb1027 – 2a1b – CONFIRM
16. 歌利亞 – 1a1b - CONFIRM
17. 盈b媽 – 1a1b - CONFIRM
18. 豬比比媽媽 – 2a1b – CONFIRM
19. sherin – 2a1b
20. yami – 2a1b – CONFIRM
21. 子峰mama-2a1b - CONFIRM
22. cat_house-2a1b - CONFIRM
23. angelsecond88 - 1a1b
24. fostermak--------2a1b
-----------------------------
total: 42a24b--------37a21b-CONFIRM

Waiting list:

男爵府

早~~

[size=xx-small]仲未置頂0既?

侯爵府

ALL:
Morning

大宅

早呀!咁多位!

我終於都可以返來啦!唔知有無人掛住我呢?

嘩!part iii都去到12板啦!勁呀!
呢排興d乜呀?去追下post先!

大宅

All

Good morning

yoyo

睇黎諾瑤真係fit左喎...大家都係咁講...係咪好開心呢

子爵府

早晨呀~ 咩效率咁慢架, 仲未置頂

OnOnKo:
妳百忙之中仲咁夜追post, 真係有0410心啦
另外, 多謝妳既鼓勵呀! 小鱷魚話佢會努力keep fit架啦

大宅

早晨呀

feiangel

呢道大把人掛住你啦, 不過費事o敢揚之麻 :mrgreen:

豬媽

恭喜你可以跟返個好老闆呀, 唔知幾時到我呢

yoyobb

無計啦, 你地一日有o敢多post, 唔開夜車溫唔晒d書呀

珍珠宮

2019新春慶豚圓

潔潔
鱷魚keep fit 成功, lee 個summer d mini skirt 可以出動啦

Anson Ma
未呀 :-( :-( :-( 楓楓同anson一樣都係唔肯叫爸媽呀!! 我知佢地係知架, 不過唔講囉!! 楓楓通常係用手指"指"+發音"air" 來表達佢嘅需要

首頁

尾頁

跳至