自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

Parklane有間童裝專門店做緊全店二折

星期六行過Parklane見到有間賣Betty/Popeye & Olive/Pink Panther 既童裝專門店做緊全店二折, 我買左條四個骨女童牛仔褲, 有個Olive 頭係褲管, 折實價$27.8, 真係好底, 仲有幾件夏天tee, 件件都係$30 到, d質地都唔差, 買唔到Hipo 既媽咪, 又可以多個選擇

公爵府

畀面勳章

Re: Parklane有間童裝專門店做緊全店二折

Betty/Popeye & Olive佢地成日都有折, 大約數十元就有, 有時都見西田有做promote?

男爵府

睇下都好喎THX
我係三位小朋友的全職媽咪.各位媽咪一齊努力呀!!

珍珠宮

好媽媽勳章

尼間全線都做緊2折,做左好耐架啦!某d吉之島入面都有專櫃,我響大埔吉之島都買左好多,夏季tee約18-30蚊!冬天褸50蚊左右,不過可能而家冬季野無乜款啦!

大宅

thanks!

禁止訪問

大宅

係就係平, 不過呢幾個卡通人物都幾 out, D款亦只係一般貨色.

happyyan921 寫道:
請問有冇男仔款呢? 靚唔靚架? Thanks!

男爵府

咁我知邊間啦.. 不過我今日都去唔到睇~~~
maggielau0705 寫道:
尼間全線都做緊2折,做左好耐架啦!某d吉之島入面都有專櫃,我響大埔吉之島都買左好多,夏季tee約18-30蚊!冬天褸50蚊左右,不過可能而家冬季野無乜款啦!
我係三位小朋友的全職媽咪.各位媽咪一齊努力呀!!

首頁

尾頁

跳至