美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我的古法人手通淋巴日誌

21/2 我第一次做通淋巴個背脊好痛呀因為我勁塞, 由細吃藥吃到大可以話係當飯吃so塞塞塞加上生完bb那麼久, 你知生完特別塞我真係一路做一路叫好痛醜c醜c. 不過第一次做加上水腫得好利害個背脊又紅又瘀又痛, 足足痛了3day.

子爵府

Re: 我的古法人手通淋巴日誌

7/3 我第二次做通淋巴出奇地沒有特別的痛楚, 個背脊一路做一路覺得好舒服, 不過做大腿時就有d位都會痛當然沒有上次那麼痛少許. 今次發覺一對大腿背部同肚腩都細了d. 那天做完真的睡得很好很舒服. 過後個人沒有那麼累真的不錯, 我本來係對腳水腫站得太久好痛現在也沒有了這problem.

子爵府

我個師父手勢不錯我還會拜師學藝學推拿,通淋巴同刮痧. :mrgreen:

子爵府

請問你在那裡做古法人手通淋巴呀? 收費如何? 在邊區呢? 我都做通淋巴!

子爵府

Dear christy-mama

我在屯門區做的, 全身你要預2個小時左右試做價$250如果有興趣pm我, 我再比details.

子爵府

Hi accsu118

價錢都合理呀, 亦都好相做, 不過屯門太遠啦! 唔知有無香港區可介紹呢?

大宅

Accsu118-

pls pm details to me. thanks!

JINDUI

子爵府

christy-mama

你可以sat or sun試吓做完問吓她有沒有姊妹在香港區幫人做因為她的姊妹及朋友好似都有幫人做.

別墅

hi ccsu118

我生完後條腰骨好痛, 係唔係做左會唔痛嫁!
Tuen Mun 邊樹呀, 我住係 Tuen Mun 嫁, 你可唔可以 PM 我 details 呀! 多唔多人做嫁? 使唔使 booking 嫁?
唔該曬你呀!

Horlicks

子爵府

不如你幫我問下個師父有無好的姊妹及朋友在香港區做人手通淋巴呀, 我會去試下ga! 唔該晒!

男爵府

accsu118
我想要d information呀
thank you
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

子爵府

Horlicks, lulubb

pls check yr pm, thank you.

洋房

我想要d information呀
thank you

mingchai

男爵府

hi, 我都想知係咪只得屯門咋, 我住葵青區架, 係咪 $250 - 兩個鐘呀, 唔該 pm 我呀, tks.

民房

Pls send the email to me

[email protected]

Thanks!

大宅

pls pm details to me. thanks!

子爵府

mingchai

pls check pm

子爵府

SORRY for all

最近好忙小朋友病了so好久沒有上來.

子爵府

happybboo

子爵府

monmonlam

如果你有需要再pm我or留message在這網頁.

首頁

尾頁

跳至