跳至

首頁
12345...26

尾頁

大宅

Re: 只講bb 不講是非媽咪會

welcome sabina_bb

esther,
可能係呱,不過我地個fd又一d事都無喎
依家無事啦,多謝關心

karman,
連佢自己都話當清腸胃喎

伯爵府

karmanshirin 寫道:
Hi sabina_bb,

嘩.....好勁呀!!!!!!!!我地有長老加入呀!!!歡迎你呀

長老即係口水多, 成日講野囉. 你想做都可以架, 努力post多d野啦

男爵府

yes, 好勁!!!!!

sabina_bb,
你就快生la wor, 係囝囝定囡囡呀?

嘩.....好勁呀!!!!!!!!我地有長老加入呀!!!歡迎你呀

男爵府

wa, 你萬幾個post wor, 我地有排都追唔到啦

sabina_bb 寫道:
[quote]

長老即係口水多, 成日講野囉. 你想做都可以架, 努力post多d野啦 [/quote]

伯爵府

伯爵府

eeetse 寫道:

sabina_bb,

係呀, 快生囉. 預產期係5月6日, 不過諗住4月中/尾開刀, 希望可以成功胎到個日啦 因為上次早產(35.6week)所以我好驚 我有個2歲3個月既仔, 呢胎陀緊係囡

男爵府

sabina_bb,

嘩!!!!好開心呀, 你原來就黎生啦 bb有無成日kick你呀

eeetse 寫道:

sabina_bb,

[quote]

[/quote]

大宅

esther,
同同點呀?真係出疹呀?咩疹呀?有無再睇醫生呀?

伯爵府

eeetse 寫道:
wa, 你萬幾個post wor, 我地有排都追唔到啦

你做咩想追我啫
講真要做長老好快咋, 你post多d野, 咁就容嘜易啫. 我黎幫你地手等你地快d做長老好唔好

男爵府

一個 "好" 字wor,

唔使驚啦, 唔好比咁多壓力自己!

我都係早產呀, 27 week bb 就走左出黎, 出世得 2 lbs jar.

男爵府

sabina_bb,

恭喜晒喎 有一個"好"字

[quote]
eeetse 寫道:

sabina_bb,

係呀, 快生囉. 預產期係5月6日, 不過諗住4月中/尾開刀, 希望可以成功胎到個日啦 因為上次早產(35.6week)所以我好驚 我有個2歲3個月既仔, 呢胎陀緊係囡 [/quote]

大宅

sabina_bb

嘩, 一個仔一個女,真係羨慕啦
原來你上一胎早產呀,甘你要小心d呀, 不過......有好多野都係整定既,無事既,有好消息記住通知我地呀

伯爵府

sabina_bb,

嘩!!!!好開心呀, 你原來就黎生啦 bb有無成日kick你呀

有呀, 仲踢得好勁添. 無時無刻係咁踢, 有時半夜比個仔嘈醒咁又feel到個b係咁踢 人地話第二胎會naughty d唔知係唔係呢 我陀個仔時佢又無踢得咁勁bor 不過我知有d媽咪比個b踢醒仲要痛到 :-( 添 好彩我都不至於係咁

男爵府

bcbc,
同同無發燒啦
琴晚同佢沖涼先見到佢心口肚仔 & 背脊都好多細細粒紅點, 我估係玫瑰疹掛....
問左addy 話唔使睇醫生喇.

bcbc 寫道:
esther,
同同點呀?真係出疹呀?咩疹呀?有無再睇醫生呀?

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

hi esther, karman, bcbc, addy & sabina_bb

伯爵府

eeetse 寫道:
一個 "好" 字wor,

唔使驚啦, 唔好比咁多壓力自己!

我都係早產呀, 27 week bb 就走左出黎, 出世得 2 lbs jar.

嘩你早咁多呀, 咁你個b洗唔洗入icu呀 我個b出世時入左icu :cry:

男爵府

好呀!!
咁你多d 黎吹水啦

你做咩想追我啫
講真要做長老好快咋, 你post多d野, 咁就容嘜易啫. 我黎幫你地手等你地快d做長老好唔好

男爵府

hi muimuichu

伯爵府

sabina_bb,

恭喜晒喎 有一個"好"字

多謝你

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

sabina_bb,

好羨慕你有一個 "好"字
我都好希望下一胎好似你咁陀囡呀
我恨囡又恨到出面喇

首頁
12345...26

尾頁

跳至