跳至

首頁
23456...26

尾頁

男爵府

Re: 只講bb 不講是非媽咪會

係呀, 真係嚇c" 人呀...
住左 icu 個幾月, 跟住住普通病房又個幾月lor, 不過好好彩, bb 而家無事啦

點解你個bb 要住icu 呀?

sabina_bb 寫道:
[quote]
eeetse 寫道:
一個 "好" 字wor,

唔使驚啦, 唔好比咁多壓力自己!

我都係早產呀, 27 week bb 就走左出黎, 出世得 2 lbs jar.

嘩你早咁多呀, 咁你個b洗唔洗入icu呀 我個b出世時入左icu :cry: [/quote]

大宅

hi muimuichu

男爵府

sabina_bb,

第二胎係咪naughty d 我就唔知喇 不過我陀個女時佢成日周圍動, 我個肚成日無啦啦變型就真

[quote]
karmanshirin 寫道:
sabina_bb,

嘩!!!!好開心呀, 你原來就黎生啦 bb有無成日kick你呀

有呀, 仲踢得好勁添. 無時無刻係咁踢, 有時半夜比個仔嘈醒咁又feel到個b係咁踢 人地話第二胎會naughty d唔知係唔係呢 我陀個仔時佢又無踢得咁勁bor 不過我知有d媽咪比個b踢醒仲要痛到 :-( 添 好彩我都不至於係咁 [/quote]

男爵府

muimuichu,
唔使羨慕wor, 你快d 開工啦

muimuichu 寫道:
sabina_bb,

好羨慕你有一個 "好"字
我都好希望下一胎好似你咁陀囡呀
我恨囡又恨到出面喇

伯爵府

bcbc 寫道:
sabina_bb

嘩, 一個仔一個女,真係羨慕啦
原來你上一胎早產呀,甘你要小心d呀, 不過......有好多野都係整定既,無事既,有好消息記住通知我地呀

he...he...唔洗羨慕, 你都得架 努力生多個啦

男爵府

muimuichu,

Hi

大宅

esther,
同同無事就好lu,甘幾時再去睇眼仔呀?

伯爵府

eeetse 寫道:
bcbc,
同同無發燒啦
琴晚同佢沖涼先見到佢心口肚仔 & 背脊都好多細細粒紅點, 我估係玫瑰疹掛....
問左addy 話唔使睇醫生喇.

通常病完都會出玫瑰疹. 我個仔都係咁既

伯爵府

hi esther, karman, bcbc, addy & sabina_bb

咦你食lunch呀, 咁早走既

男爵府

而家排左 10/4 呀

bcbc 寫道:
esther,
同同無事就好lu,甘幾時再去睇眼仔呀?

大宅

sabina_bb,
如無意外,都會生多個既,不過我地有預感都係仔囉

伯爵府

eeetse 寫道:
好呀!!
咁你多d 黎吹水啦

我會架啦 不過我驚我口水太多會浸c你地

男爵府

佢say hi jar, 唔係say bye....

[quote]
hi esther, karman, bcbc, addy & sabina_bb

咦你食lunch呀, 咁早走既 [/quote]

男爵府

muimuichu,

加油, 加油呀

伯爵府

sabina_bb,

好羨慕你有一個 "好"字
我都好希望下一胎好似你咁陀囡呀
我恨囡又恨到出面喇

我都好開心不過你唔洗羨慕我. 你得架 不過真係好多人鐘意女bor

男爵府

wakakakaaaaa
放馬過黎啦....

[quote]
eeetse 寫道:
好呀!!
咁你多d 黎吹水啦

我會架啦 不過我驚我口水太多會浸c你地 [/quote]

男爵府

sabina_bb,

wakakakaaaa,唔洗驚, 我識游水嫁

[quote]
eeetse 寫道:
好呀!!
咁你多d 黎吹水啦

我會架啦 不過我驚我口水太多會浸c你地 [/quote]

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

sabina_bb,

我一個人湊住個囝,依家連早餐都未食
咦你食lunch呀, 咁早走既

伯爵府

eeetse 寫道:
係呀, 真係嚇c" 人呀...
住左 icu 個幾月, 跟住住普通病房又個幾月lor, 不過好好彩, bb 而家無事啦

點解你個bb 要住icu 呀?

完全明白你既感受 :-| 唉我個仔出世都有6磅幾應該好健康, 不過佢可能穿水穿得耐(3xhrs)跟住ck到有腸子仲要做手術切左3份1條腸, 仲住左成4/5個月icu. 諗返我都想c :-( :-( :-( 所以呢一胎我想去私家開刀生唔想博

男爵府

muimuichu,
快d 去食d 野先啦, 唔係餓壞你呀!

首頁
23456...26

尾頁

跳至