親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

"行山媽咪會" Part 5

姊妹們!!!!!!進來吧!!!!!

男爵府

Re: "行山媽咪會" Part 5

I am no. 2! HA HA

伯爵府

好媽媽勳章

happyma 寫道:
I am no. 2! HA HA

你係 no.1 呀

子爵府

happyma

好快手!!!!

男爵府

Kittymama

係wo, No. 1 tim!

同你講聲 , 唔好 :-( , 下次預埋你

小琪

幾時去Disneyland ah, 近排有乜新野ah ?-(

子爵府

小琪 寫道:
happyma

好快手!!!!
咁我算唔算第三名呀?

子爵府

happyma, 玩埋今個星期, 下星期要閉關
happyma 寫道:
siulisa

好快回應wo, 你可以去Poly門口即場law Pass , 你話係舊校友親友, 我PM個名 & 資料比你, 佢地登記完就得ka,

子爵府

siulisa 寫道:
happyma, 玩埋今個星期, 下星期要閉關 [quote]
happyma 寫道:
siulisa

好快回應wo, 你可以去Poly門口即場law Pass , 你話係舊校友親友, 我PM個名 & 資料比你, 佢地登記完就得ka,
[/quote]你會唔會去呢? 我如果唔駛返工都想去, 如果去約埋一齊好唔好?

男爵府

好快手??>>>>你地仲快手lah, 咁快Part 5 lah!

siulisa, 你個仔幾時Exam ah ?-( , 我個囡今個week ah :-(

男爵府

肥仔媽咪

你好忙ah? ?-( Sunday 都返工 ?-( ,

我Sunday上午要去粉嶺, 要食埋Lunch 先走, 我都唔知幾點去wo, I think around 2:30-3:00pm 如果夾到, 你call 我 ah?

子爵府

肥仔媽
如冇意外, 我地應該會去睇下, 但未知幾點去, 因為我之前安排佐節目要去上環

happyma
我仔4月6日開始考lu

子爵府

happyma,

係呀! 呢輪幾忙下可能要OT, 咁到時睇下你幾點去再約好嗎?

男爵府

肥仔媽咪

如果你唔駛OT, 不如早D去, 唔好等我lah, 我驚有d好玩既要排隊wo, 到時我可以call 你ah. :wink: 有機會記住帶ah 仔睇下大學既Library ah

子爵府

happyma 寫道:
肥仔媽咪

如果你唔駛OT, 不如早D去, 唔好等我lah, 我驚有d好玩既要排隊wo, 到時我可以call 你ah. :wink: 有機會記住帶ah 仔睇下大學既Library ah
咁好啦, 麻煩你send啲資料俾我啦! Thanks a lot!

放工啦!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

吓,開新part???
我頭先重係舊part度講野.

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

小琪, KITTYMAMA & 小麗沙,
我部機壞左差唔多成三個月,搵朋友整左唔夠一日又壞,終於要摌晒機再裝過,希望今次OK喇,好似多左好多行山媽咪喎,不過我都無能力睇番晒之前既post,近來有無活動呀?

水晶宮

aiya...我都吾執輸....報到先ar
話甘快又開新part la....好野ar

HinMa 寫道:
吓,開新part???
我頭先重係舊part度講野.

子爵府

happyma 寫道:

小琪

幾時去Disneyland ah, 近排有乜新野ah ?-(

上星期五去玩同住左晚!不過無物新野,都係果d!

伯爵府

[size=large]Good Morning!!

報到先

子爵府

AE_bb 寫道:
[size=large]Good Morning!!

報到先
早晨! 點解昨日冇出現嘅? 你明天放假嗎?

首頁

尾頁

跳至