親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: "行山媽咪會" Part 5

小琪,
因為我本來係無準備去香港廸士尼玩,所以一d資料都無睇過,但我3/27可能會去玩,可唔可以報d正料俾我呀?

伯爵府

小琪,

你住邊間呀? 靚唔靚
小琪 寫道:

上星期五去玩同住左晚!不過無物新野,都係果d!

伯爵府

肥仔媽咪,

琴日好忙, 連上黎 say hi 都冇時間~

pls check pm:-P

肥仔媽咪 寫道:
早晨! 點解昨日冇出現嘅? 你明天放假嗎?

男爵府

Good Morning!

伯爵府

好媽媽勳章

[size=x-large]早晨!

肥仔媽咪
星期日都要開工
呢輪原來係你地既旺季

HINMA
唔駛咩攻略架啦, 個樂園咁細, 夠晒時間玩, 唔好搏得咁盡添呀, 朝十晚七, 你湊住兩個好辛苦架

伯爵府

HinMa,

first time to say hi to you

子爵府

HinMa,

4月2日我們都可能有活動呀, 你有冇興趣?

子爵府

happyma 寫道:
Good Morning!
我重未收到料喎? 你係咪已經send咗?

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

KITTYMAMA 寫道:
HINMA
唔駛咩攻略架啦, 個樂園咁細, 夠晒時間玩, 唔好搏得咁盡添呀, 朝十晚七, 你湊住兩個好辛苦架

KITTYMAMA,
你都講得o岩,個園咁細,不過我見人人都講攻略,怕執輸麻 ,我唔怕辛苦,只要見到對仔女開心我就好...好...好...好...enjoy架喇,係咪好偉大呢?

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

AE_bb 寫道:
HinMa,

AE_bb,
等我都hi番你先,你有幾多名小朋友呀?

伯爵府

HinMa,

同你一樣, 一仔一女 law

你對仔女幾大呀??
HinMa 寫道:
[quote]
AE_bb 寫道:
HinMa,

AE_bb,
等我都hi番你先,係有幾多名小朋友呀? [/quote]

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

AE_bb,
大仔快6歲,細女4歲半,咁你呢?有無出黎參加過活動呀?

伯爵府

好媽媽勳章

HinMa 寫道:
KITTYMAMA,
你都講得o岩,個園咁細,不過我見人人都講攻略,怕執輸麻 ,我唔怕辛苦,只要見到對仔女開心我就好...好...好...好...enjoy架喇,係咪好偉大呢?

你梗偉大頂啦! 不過好值得架
你對仔女好乖, 真係咩都抵晒

肥仔媽咪

2/4 可能要拜山, 而家問緊 :-|

子爵府

[size=large]早晨

伯爵府

HinMa.

我個大仔同其他媽咪 d 小朋友差唔多大, 7歲幾, 個細女就1歲幾

我都有參與過呀, 希望多d一齊玩啦
HinMa 寫道:
AE_bb,
大仔快6歲,細女4歲半,咁你呢?有無出黎參加過活動呀?

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

肥仔媽咪,
4/2攪乜東東?不過我都可能要去拜山喎.

伯爵府

好媽媽勳章

小琪

唔好意思, 阻住你同蛋糕網友茶聚.

我 2/4 要去拜山呀 :-( :-(
D屋企人唔想正日去拜, 話勁多人, 我爸爸都支持,
冇辦法, 失你地約添 :cry:

子爵府

HinMa 寫道:
肥仔媽咪,
4/2攪乜東東?不過我都可能要去拜山喎.
Oh! 真係唔好意思, 一入嚟你又見到我哋又攪唔成啦!

Kittyma,

唔緊要啦, 我都唔記得呢排前後假期都有可能有人要去拜山, 又睇下幾時再約過啦!

水晶宮

all ~~

係ar...你真係好偉大ar

講真ar..睇見d小朋友開心...我地做父母kei 又真係已經好開心ka la
HinMa 寫道:
[quote]
KITTYMAMA 寫道:
HINMA

KITTYMAMA,
你都講得o岩,個園咁細,不過我見人人都講攻略,怕執輸麻 ,我唔怕辛苦,只要見到對仔女開心我就好...好...好...好...enjoy架喇,係咪好偉大呢? [/quote]

子爵府

oh, 我

首頁

尾頁

跳至