親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: "行山媽咪會" Part 5

咁下次再去又換過第2個行程玩下 law
小琪 寫道:
我住HOLLYWOOD酒店,酒店好靚,d床好大,每日有4個活動比d小朋友,但因為我全日係Disneyland度玩,玩到散埸先返酒店食野,然後都訓覺,到第二朝11:00就check out,所以都無物享用酒店設施,如果下次再去既時候,唔會入Disneyland,可以留係酒店度抖下,行下,游下水!

伯爵府

係咪講緊行山呀
小琪 寫道:
KITTYMAMA 2/4 & 5/4 ----- OK
HAPPYMA 5/4 ------OK
siulisa 2/4 & 5/4 ------又冇得玩 :-(
小琪 2/4--------OK(另外果日暫時唔知駛唔駛拜山)

伯爵府

好媽媽勳章

AE_bb 寫道:
係咪講緊行山呀

係呀! 你快d講埋你邊日得啦!

伯爵府

Hollywood Hotel個大草地好正.....阿囡跑來跑去, 開心得很 :-P
另一間有好多畫同瓷公仔....好靚 :-P

伯爵府

me too ar :-( :-(
siulisa 2/4 & 5/4 ------又冇得玩 :-(

伯爵府

好媽媽勳章

karencircle 寫道:
me too ar :-( :-( [quote]

[/quote]

:-( :-( :-(

伯爵府

好! 等我返去問問再覆實比你地
KITTYMAMA 寫道:
[quote]
AE_bb 寫道:
係咪講緊行山呀

係呀! 你快d講埋你邊日得啦![/quote]

子爵府

http://www.baby-kingdom.com/?uid-11205

水晶宮

水晶宮

me three ar... 因為我e 段時間去左旅行ar :cry: :cry:
karencircle 寫道:
me too ar :-( :-( [quote]

[/quote]

伯爵府

好媽媽勳章

tszyau2000 寫道:
me three ar... 因為我e 段時間去左旅行ar :cry: :cry:

係呀, 恭喜你, 舉家外遊 , 目的地係邊?
來日方長喎, 你都唔會咁快搵工架啦, 咁下次啦!

伯爵府

好媽媽勳章

文文媽媽

唔該 :mrgreen:

KITTYMAMA 2/4 & 5/4 ----- OK
HAPPYMA 5/4 ------OK

水晶宮

係ar...因為baba 係e段日子安排左放大假...而我地係去睇櫻花ar

我諗我都無甘快搵工kei...希望再下次可以join 到大家la...因為e d 天氣去郊外好好ka..

係呀, 恭喜你, 舉家外遊 , 目的地係邊?
來日方長喎, 你都唔會咁快搵工架啦, 咁下次啦!

伯爵府

好媽媽勳章

係ar...因為baba 係e段日子安排左放大假...而我地係去睇櫻花ar

睇櫻花
你對邊處睇呀? D花期好多都係3月底喎

水晶宮

我個團係去九州福岡kei...有機會睇到櫻花ka wor..吾知e個地方多吾多櫻花呢
睇櫻花
你對邊處睇呀? D花期好多都係3月底喎

子爵府

文文媽媽 寫道:

好耐無見窩!!!

伯爵府

油媽,
九洲.... ....我淨係記得有豪斯登堡...不過折左lu :-|
咁係咪要同阿囡請假去ga
我個團係去九州福岡kei...有機會睇到櫻花ka wor..吾知e個地方多吾多櫻花呢

伯爵府

好媽媽勳章

[size=x-large]早晨!

昨日冇得同大家傾偈, 有d失落感添
希望以後都穩穩定定就好喇!

yauma
日本周圍都有櫻花, 如果遇著係花期, 度度都睇倒架

櫻花情報

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

各位早晨.

九州我淨係記得鬼之洗板,重有個指天篤地既像,我n...n...年前去過,果時重未有姣斯登波.

伯爵府

[size=large]早晨

九州我都去過, 果時已經有侯斯登堡, 都好靚架 (原來而家接左?), 仲有巨型室內沙灘, 好好玩

首頁

尾頁

跳至