跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 11)

聰明豆 寫道:
[quote]
Ka_wai 寫道:
物我成日都炳人既咩~~

呵......吾係, 係妳炳人多, 係嘛?? [/quote]

伯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 11)

聰明豆 寫道:

吾知呀, 諗下先啦!!

梗係吾返啦! 兩邊返加埋條數不如返NURSERY好過!!

其實返埋YMCA即係要多$4xx一個月,我都係到諗會唔會多得滯~~

伯爵府

聰明豆 寫道:

呵......吾係, 係妳炳人多, 係嘛??

唔明~~ ?-( 剪完頭髮唔通真係會"x"D~~

伯爵府

Ka_wai 寫道:
[quote]
sabina_bb 寫道:
+wai
你返黎哪 我等左你返黎好耐啦 :mrgreen:

係唔係好掛住我呢~~~ [/quote]
小小啦

伯爵府

煒良媽咪 寫道:
[quote]
Ka_wai 寫道:
[quote]
聰明豆 寫道:

呀!Jason哥星期一去參加學校音樂節彈琴win咗個季軍呀:mrgreen:

恭喜! Jason好叻仔呀 [/quote]
係喎, 差點唔記得恭喜jason添

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
collins有時都會唱返pg個d歌, 我都覺得佢好想返學. collins見到d老師既cartoon都會叫ms mok架. 我上次經過柏師都有得比小朋友玩$160/1hr. 不過我仲諗緊

佢地真係好想返學呀! :-( :-(

$160/1 HR?? SO EXPENSIVE !! [/quote]
我都覺得幾貴所以仲諗緊

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
+wai
你返黎哪 我等左你返黎好耐啦 :mrgreen:

咩呀?? 等佢返黎炳佢呀?? [/quote]
唔知呢 炳佢 你炳我又炳囉 我睇你頭 :mrgreen:

伯爵府

小小啦

算你啦~~

伯爵府

嘻嘻~~~多謝哂~~~

其實Trevor都有參加架,不過就唔同Group,佢都攞到季軍架~~ 佢同jason都係同一個老師學架~~

伯爵府

Ka_wai 寫道:
咁你諗唔諗YMCA啫~~ 我而家仲諗梗如果返YMCA,我就未必會俾佢返fanny架~~

ymca開班未呀 我驚我就黎生報唔切名 我依家成日都想 一放工就回家想 lunch食飽又 一星期買一次餸唔洗日日放工買咁辛苦

伯爵府

Ka_wai 寫道:
[quote]
聰明豆 寫道:

呵......吾係, 係妳炳人多, 係嘛??

唔明~~ ?-( 剪完頭髮唔通真係會"x"D~~ [/quote]
我仲係度想像緊你個河童頭 :lol: :lol: :lol: 好想睇呵

伯爵府

唔知呢 炳佢 你炳我又炳囉 我睇你頭 :mrgreen:

我襯家不嬲都好鍚我唔炳我架~~佢會係炳壞人多d~~

伯爵府

ymca開班未呀 我驚我就黎生報唔切名 我依家成日都想 一放工就回家想 lunch食飽又 一星期買一次餸唔洗日日放工買咁辛苦

我未打去問呀,喂...佢哋4月就會開course架啦,到時你應該放梗產假,咁邊個帶collins去呀~~

伯爵府

Ka_wai 寫道:
[quote]

嘻嘻~~~多謝哂~~~

其實Trevor都有參加架,不過就唔同Group,佢都攞到季軍架~~ 佢同jason都係同一個老師學架~~ [/quote]
兩個都好叻仔bor 不過點解佢地兩個都咁啱都係攞季軍既 佢地都好夾bor :mrgreen:

伯爵府

我仲係度想像緊你個河童頭 :lol: :lol: :lol: 好想睇呵

咁想睇....你不如去剪番過呀~~ 記住前面d陰一定要短到見到哂d眼眉喎~~

伯爵府

Ka_wai 寫道:
[quote]

我未打去問呀,喂...佢哋4月就會開course架啦,到時你應該放梗產假,咁邊個帶collins去呀~~ [/quote]
梗係19啦 唔通係我呀 4月幾多號呀 所以我都有諗過近近地係tko.

伯爵府

Ka_wai 寫道:
咁想睇....你不如去剪番過呀~~ 記住前面d陰一定要短到見到哂d眼眉喎~~

見到哂d眼眉 我就唔會咁剪啦 只有靚先會咁樣剪架. 我自問唔係所以我唔會咁大膽 :mrgreen: +wai你勇氣可加

伯爵府

兩個都好叻仔bor 不過點解佢地兩個都咁啱都係攞季軍既 佢地都好夾bor :mrgreen:

佢哋兩個仲夾到都係攞84分呀。

伯爵府

梗係19啦 唔通係我呀 4月幾多號呀 所以我都有諗過近近地係tko.

oic~~~收pm啦~~
我仲未諗掂報唔報好?

伯爵府

Ka_wai 寫道:
佢哋兩個仲夾到都係攞84分呀。

佢地一定係夾定費時是但一個高分d比人地話

首頁

尾頁

跳至