美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 當你覺得塊面好殘既時間..

我之前見呢到有媽媽話做緊promote好抵先即刻去葵芳間分店買架,

$390 = aqua collagen gel + lip gloss + 4色閃亮粉餅 + water spray + 白色毛毛化粧袋 (幾靚架) 再送foundation(要抽色)

我見真係好抵, 咪買左1 set lor, 而家經過都見佢仲有貼呢張poster出黎, 但就冇得送foundation 喇

你可以去望一望 , even 冇foundation, 我覺得o個set野樣樣都好靚

你好嗎 寫道:
你係邊道睇到promote架,幾$?[quote]
akane25 寫道:
我only夜晚查, 因為查得多都有少少lup...

(我係做promote時覺得好抵所以買左~)
[/quote]

複式洋房

我初初用就好鬼lup!! >_< 因為佢個盒寫話夜晚要用"一粒櫻桃份量" --> 咁我諗住一粒車厘子差唔多la....點知lup到死!! >_<
之後我將份量減半有多, 就好好多喇~

不過有mama話位元堂隻保濕好, 我媽咪都買左珍珠o個隻, 佢話用完一d都唔lup, 幾好.(不過佢用左一日咋喎....) so, 用完呢個我都會試下先呀~

happyvv 寫道:
o係邊度買?去唔去到紋?咁係咪晚晚用架,呢個天氣會唔會好立?

侯爵府

真係幾抵喎!不過我自己好少化妝,得閒去睇下先!
akane25 寫道:
我之前見呢到有媽媽話做緊promote好抵先即刻去葵芳間分店買架,

$390 = aqua collagen gel + lip gloss + 4色閃亮粉餅 + water spray + 白色毛毛化粧袋 (幾靚架) 再送foundation(要抽色)

我見真係好抵, 咪買左1 set lor, 而家經過都見佢仲有貼呢張poster出黎, 但就冇得送foundation 喇

你可以去望一望 , even 冇foundation, 我覺得o個set野樣樣都好靚

[quote]
你好嗎 寫道:
你係邊道睇到promote架,幾$?[quote]
akane25 寫道:
我only夜晚查, 因為查得多都有少少lup...

(我係做promote時覺得好抵所以買左~)
[/quote][/quote]
唔好點評我

侯爵府

咁夏天用怕唔怕呢!生完用啱唔啱呀!唔記得問間SHOP係邊?
akane25 寫道:
我初初用就好鬼lup!! >_< 因為佢個盒寫話夜晚要用"一粒櫻桃份量" --> 咁我諗住一粒車厘子差唔多la....點知lup到死!! >_<
之後我將份量減半有多, 就ok 喇~ 唔會lup

[quote]
happyvv 寫道:
o係邊度買?去唔去到紋?咁係咪晚晚用架,呢個天氣會唔會好立?
[/quote]

唔好點評我

複式洋房

我用過佢以下product 架咋, 少少個人意見:

foundation = 其實都好貼唔厚, 但我總係覺得因為冇所謂藍光o個d, 唔夠透明感, 不過都用得過既...(咁佢又真係一d都唔乾, 佢個selling point 係保濕, 都arm既~)

4色粉餅 = 好靚!! 個sales only 話會拎個粧通透d, 但冇教我點用, :-(, 我唔知係成面查定cheeks only....所以用過一次咋!! 但佢彌補左foundation 冇反光既不足!! 因為佢有好細既閃粉~ 幾靚的~

lip gloss = 粉紅色, 個sales 話有保濕成份,可以唔係用潤唇膏打底的... 但我試左一次唔掂呀, 唔打底就好lup, 打左就好靚, 好淺既粉紅色 ( 基本上查左唔覺有色, 但閃閃地, 有d似shu umera 粉紅青檸lip gloss, 但d 粉細d)

複式洋房

你好嗎,

我用左1/3 喇, 都冇出過野~ 唔好查咁多都唔會好lup, 都補濕, 但我就朝早唔會查, 夜晚only

你上個網登記會有tester 送架
aqua collagen gel + washing foam + cleaning gel + $50 coupon (買滿$500先用得)

分店都係, 你睇下個web site la~~

(我覺得佢d 野又未話好好好好lor, 但我諗怕乾的話就ok, i mean 化粧品)
佢比左洗面既tester 我, 我都唔覺有乜特別, 一般 la

click -> Dr. ci: labo

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

初初買我搽夜aqua gel 而家只會用超聲波機就用呢隻

我用呢隻水凝膠原全效修護

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

akane25 寫道:
你好嗎,

我用左1/3 喇, 都冇出過野~ 唔好查咁多都唔會好lup, 都補濕, 但我就朝早唔會查, 夜晚only

你上個網登記會有tester 送架
aqua collagen gel + washing foam + cleaning gel + $50 coupon (買滿$500先用得)

分店都係, 你睇下個web site la~~

(我覺得佢d 野又未話好好好好lor, 但我諗怕乾的話就ok, i mean 化粧品)
佢比左洗面既tester 我, 我都唔覺有乜特別, 一般 la

click -> Dr. ci: labo

上網登記try 下sample 先 或者買try set 試下先(because 我用左唔lup唔代表你用會唔lup嗎 浪費金錢就唔好啦)

洗面果d真係唔洗買佢架 唔底架

複式洋房

邊度有分店呀唔該

別墅

我想問敏感皮膚可唔可以用呀?

男爵府

1. Aqua gel + ultrasound 機=
用左之後,我d同事都讚我少左乾紋

2. photo white c lotion = :-(
有d lup lup地,唔覺特別白左,用完唔會再買

3. w-deep Botolium = :-|
去紋見效慢,都有改善ga,但搽完覺得有d乾,要補充d aqua gel 就ok

amon28 寫道:
除咗這隻,仲有冇人用過DR CIABO其它產品呀!好唔好用,請報料

男爵府

del

男爵府

del

男爵府

佢聲稱超敏感的人用都ok,試下佢sample先啦.

亞佩 寫道:
我想問敏感皮膚可唔可以用呀?

大宅

hashtag影視迷勳章

momo007 寫道:
1. Aqua gel + ultrasound 機=
用左之後,我d同事都讚我少左乾紋

2. photo white c lotion = :-(
有d lup lup地,唔覺特別白左,用完唔會再買

3. w-deep Botolium = :-|
去紋見效慢,都有改善ga,但搽完覺得有d乾,要補充d aqua gel 就ok

[quote]
amon28 寫道:
除咗這隻,仲有冇人用過DR CIABO其它產品呀!好唔好用,請報料
[/quote]

which ultrasound 機 you used? isn't the one by DR CIABO? or other brand?

i'm looking for ultrasound machine, where you bought yours and how much is it?

首頁

尾頁

跳至