懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

真的很傷心,眼淚不停流.....

努力了很久,2月18日到了家計會驗到有bb,真的很開始,心情很歎形容!生命很奇妙,有個bb係自己肚入面 !一直都很小心的,我要保護肚內的bb!
3月11日下午,有點肚痛,但都忍到,流啡....打電話二嫂,很擔心bb有事,夜晚到了急証室,醫生用陰道超聲波,bb還在,無事,都安心點!
3月13日,唔放心,到了私家醫生看一次,他說bb很小,還未看到什麼!:cry:
3月16日,這天真是一個很大的打擊,早上我老公起床到返工不停地打(乞次),去到醫院,檢查過後,醫生說我之bb流產沒有了,我D眼淚不停地流出,在那地方,聰見很多人檢查完後,叫她們到健康院排期,點解我的BB走了, 而我...........只安排入院做刮宮手術,我好唔捨得 :-( :-( :-( :-( :-( :-(

男爵府

Re: 真的很傷心,眼淚不停流.....

kidskaren

明白你的心情

休息多D
再努力吧

有時與BB都是一個緣份

祝你早日康復

男爵府

每次想起第一次見到BB的畫面,眼淚就不停流.... :-(

大宅

唔好咁傷心,身體要緊,仲有很多機會,祝你早日康復,身體好番,好快就會有bb。

洋房

休息多d,平靜自己! 唔好喊la! 你盡能力保護BB了! 放開D la!

別墅

我明白你既心情, 但唔好太難過..... 正如你所講, 生命好奇妙, 佢要來或要走, 其實好多時我地係唔可以控制, 所以唔好責怪自己, 亦唔好太傷心, 你依家要做既, 係好好養好身體, 等自己身心康復先再黎過... 保重保重!

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

先養好身體,再努力"造人"!!
我的電腦壞了,可能要一段時間才回覆pm,如有急事,請電話聯絡~

大宅

好媽媽勳章

唔好唔開心, bb走左可能係因為佢太weak喇, 出左世都可能會唔健康....再努力啦, 下次黎過, 生一個肥肥白白健健康康既bb

大宅

現在唔好想太多, 要養好身體, 開開心心再嚟過 :wink:

大宅

唔好諗咁多, 下次努力過啦

大宅

唔好喊啦! 他要走就讓他走吧!
我結婚三年後很難才有BB, 但他的情況與你的BB一樣, 當時我也十分傷心. 後來把身體養好, 現在已經是3位小朋友的媽媽了. 重新振作吧! 相信你的BB也不希望媽媽難過!

男爵府

妳既心情我好明白, 因為我之前一個都係小產了, 仲要係差不多3個月無見啡, bb無端端走左, 我都好唔開心, 一諗起就喊, 但我安慰自己可能bb知道自己唔健康所以走呢, 所以好快就收拾心情再努力過! 依家我個bb剛出世啦, 時間會過得好快, 妳快d收拾心情養好身子再努力過啦! 唔好唔開心啦!

大宅

係呀...先養好身子先啦
因為阿b如果先天身子差, 就算您留佢係到, 佢都好難揍..
唔好唔開心..保重身子要緊

大宅

唔好甘傷心啦,身子緊要呀~

大宅

唔好諗咁多啦!條理個身子最緊要,好好咁休息…
本身BB係你個肚入面發育得唔好,如果你強迫自己生佢出嚟,其實都唔係一件好事…
好好咁休養吓,等自己身體復原得快啲,咁下次仲有機會架嘛!
:wink:

伯爵府

養好身體再努力啦 小產完真係唔好哭咁多呀無益架.

大宅

唔好放棄, 再接再勵
bb 要黎既時候就一定會黎 ga la
cheer up asap~

大宅

醒目開學勳章

唔好唔開心~個天要你個BB走一定有佢既理由~
可能係個BB唔健康,依家最緊要係調養好個身子~
下次再努力過~

~上帝會保佑你的~

男爵府

多謝各位媽媽的開解!我會努力...

首頁

尾頁

跳至