跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: BB 手印腳印

車莉...咪係囉~佢地話可以親自去佢地office做,我心諗,我上門去妳到做,係咪妳減番我$100上門費先~

我諗住自己買paper clay做,仲平呀~! :mrgreen:

男爵府

喺旺角邊到有得做?可唔可以講嚟聽下?

複式洋房

Re: BB 手印腳印 DELETED BY WEBMASTER

文章已被刪除 - 商業活動
請注意:這是最後警告,在討論區進行未經站方批准的商業活動將會被封鎖帳號

男爵府

我想問HONEY-BE如果唔使佢地上門、送貨,係咪平D???

男爵府

車莉:我想問您B係咪係黃金海岸整?
係咪個D逢假期定唔知幾時先開D舖(大達地)到整???

男爵府

toitoi366 寫道:
hello !!
其實你們可以去旺角買,可以叫他們幫你印,自己如果做錯就又要去買過..想知邊到嗎?(可以帶寶寶去)

邊到呢???

男爵府

我琴日都係黃金海岸整左, 係攤位黎, 星光大道都有.

大宅

以我所知honey-bebe上門同送貨係另外收費,因為我搵佢地上門做要另外收$100,之後如果送貨就要另收$50。

大宅

係呀, 我响黃金海岸整0架.
果D舖(大達地), 應該係星期六, 日會開, 下午去穩紮d.
星光大道都有分店, 不過唔sure 係咪same price.
jennyliu 寫道:
車莉:我想問您B係咪係黃金海岸整?
係咪個D逢假期定唔知幾時先開D舖(大達地)到整???

男爵府

咁我想問知唔知黃金海岸星期6夜晚又會關幾多點呢?

男爵府

bb012506 寫道:
以我所知honey-bebe上門同送貨係另外收費,因為我搵佢地上門做要另外收$100,之後如果送貨就要另收$50。

佢地舖頭係咪係大埔???

大宅

係呀!因為我唔想帶bb去噤遠,所以搵佢地上門做,如果你住得近,自已去做低d。

男爵府

no~我住東涌的呢~
bb012506 寫道:
係呀!因為我唔想帶bb去噤遠,所以搵佢地上門做,如果你住得近,自已去做低d。

男爵府

我check過, the same price

大宅

jennyliu 寫道:
咁我想問知唔知黃金海岸星期6夜晚又會關幾多點呢?

九至十

大宅

我個女個時整左金手(星光大道)、同黃金整左隻(立),
但係(立)個d唔好嫁,會溶。(但係佢都話,可以(羅)返去比佢整。
黃金冇得整金手嫁。
比個電話你打去問啦,24683903
金手只係星光大道先至有,你最好問左先

男爵府

thank you~
蕃薯楹 寫道:
我個女個時整左金手(星光大道)、同黃金整左隻(立),
但係(立)個d唔好嫁,會溶。(但係佢都話,可以(羅)返去比佢整。
黃金冇得整金手嫁。
比個電話你打去問啦,24683903
金手只係星光大道先至有,你最好問左先

男爵府

http://www.diconcept.com
TST, Gold Coast & the peak also has this shop.

男爵府

睛靈勳章

hi 1月媽媽, 我係10月媽媽, 我而架正集體order去honey-bebe做模, 你地有無興趣一起集體整訂呀! 10人以上有9拆呀!

我而架total都有3人訂啦.

我剛問左價錢, 今年2月honey-bebe 已加左價啦,
一對手+腳+相 $1140
一對手+腳(無相) $990
底色要星座或wall paper 要加$150
上門做要收$100-$150車費.

而honey-bebe已搬了office由hunghum去左大埔.

地點方面, 我想有2個方案,一起大家決定一個地點集體整
另一係honey-bebe照俾9折我地10個家庭, 車馬費自行付款及預約上自己家整.(我已confirm左, honey-bebe無問題, 但要1個月內完成, 中途若少過10個family, 佢地會收番原價無折)

另我提下大家, 若bb腳仔over 10-12cm要加5%, 12-16cm要加10% charge.

你地有無興趣呀? 不如我地一起集體落order啦.

網名...........
1. winkylee x 2
2. ckbaby0_0
3. tweetycheung

別墅

Dear WinkyLee,
Just wonder when we have to reply.

首頁

尾頁

跳至