產前產後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:010孕婦時裝正黑店

我有買過前面bark扭bra, 著左兩三次其中一粒bark扭難左,$249

伯爵府

熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

我都只係買過一次就無再幫襯

西洋菜  我都唔會再幫襯010間黑店  發表於 12-8-28 21:49

男爵府

我今個禮拜仲諗住幫襯佢添,好彩有你哋提醒

大宅

五六百條腰托著左一個月唔夠就起毛毛。
哺乳Bra 著左一排暫時都ok舒服,但又係五六百蚊一個。少少覺得唔值咁貴。
底底就唔算好貴好似58一條,棉質包晒成個肚,張根可以較鬆緊。如果出面搵唔到好平。都會買返呢樣。

Sales又無迫我買野。但都有係咁介紹好多野比我。

複式洋房

QUSTINLING 發表於 12-8-28 13:06
你真係俾佢呃左好多我果時都不停俾佢sell野,仲要係唔貴唔sell,哩樣又話係最好,果樣又話一定要買佢D底底真係貴得誇張,我今胎用平野買$60一條咋,著上去完全同佢冇分別:;pppp:

我睇返張單原來比佢呃左萬幾蚊.一條托腹底都成$600.我覺得010 sales係咁sell人買,哩樣又話係最好,果樣又話一定要買.我朋友同我呻話諗住買一個胸圍,佢介紹早晚唔同既,$600一個bra.一次買5,6個早5,6個晚!d sales好唔專業.話一個size可以著到生,仲叫佢買埋乳墊.我朋友最終買左早晚2個+3對乳墊!2條底,1條褲都$3600.貴死人呀 .佢話bra著左2個月已經著唔到,好cool好辛苦.又易wear.佢同我都超級後悔.之前見有人介紹話好,佢叫我小心,應該係打手做媒.但我後悔已經太遲
所以我同大家講返我經歷.等大家小心.

男爵府

月餅勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:QUSTINLING+發表於+12-8-28+13:06+你

原帖由 西洋菜 於 12-08-28 發表
我睇返張單原來比佢呃左萬幾蚊.一條托腹底都成$600.我覺得010 sales係咁sell人買,哩樣又話係最好,果樣又 ...
我買咗三個哺乳bar,兩邊可除扣個隻,個胸被入面條橡筋帶攪到我又痕又紅,可唔可以拎去退?

複式洋房

等呀等呀 發表於 12-8-28 14:42
五六百條腰托著左一個月唔夠就起毛毛。
哺乳Bra 著左一排暫時都ok舒服,但又係五六百蚊一個。少少覺得唔值咁 ...

我都有買六百蚊條腰托,托肚幾好,幾舒服.我只用左3次,就未有起毛毛.因為太熱冇用.
除左條腰托,其他完全不值.:;pppp:
我知你講$58一條底底.但佢hard sell我買$180個款.之後我見到010 $58底底出面買十幾蚊
其實原來好多地方平過010好多,最重要好著過佢多多聲.例如uniqlo 底又平又好著.

我覺得媽媽世界都好佢10倍,呢間正黑店

複式洋房

kittymilo 發表於 12-8-28 21:38
我買咗三個哺乳bar,兩邊可除扣個隻,個胸被入面條橡筋帶攪到我又痕又紅,可唔可以拎去退?

...

又痕又紅?小心敏感,我開頭就係咁照著,最後要睇醫生使錢重多,又瞓唔著.
我都想退.我買完問過sales,佢話錢冇得退,過左7日定10日就冇得換重話大公司,收皮啦

男爵府

引用:Quote:kittymilo+發表於+12-8-28+21:38+我

原帖由 西洋菜 於 12-08-28 發表
又痕又紅?小心敏感,我開頭就係咁照著,最後要睇醫生使錢重多,又瞓唔著.
我都想退.我買完問過sales, ...
咁點好?我買了未夠一星期
你之後𨍭去邊度買bar?

大宅

回覆:西洋菜 的帖子

個日唔係條腰好痛,都唔會咁心急,乜都唔睇就走入去腰托。
好我個日個sales唔算hard sale,我樣樣都係同佢講試下先,再買。我睇一眼見到個bar 二百幾蚊先諗住先試。勁低能。

講真而家著返完本D bar就真係無咁舒服。但再同佢地買又捨得。都要再搵下。

邊到有差唔多樣平底底賣?

大宅

2020勳章

淘寶好過詎

大宅

回覆:TropyC 的帖子

我貴果件個3個bark鈕都爛哂

大宅

回覆:fannyleung1212 的帖子

有好淘寶店介紹嗎?

大宅

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+西洋菜+於+12-08-28+發表我睇

原帖由 kittymilo 於 12-08-28 發表

...
拎返去問嘛。我朋友試過。因為過左一星期。有3個末著過都冇得換

大宅

畀面勳章

引用:有好淘寶店介紹嗎? +

原帖由 stebbie 於 12-08-28 發表
有好淘寶店介紹嗎?
淘寶通常睇評語。你上去睇睇,好多。係其他討論區見到好多人話010最衰過街巿。寧願係淘寶買

大宅

畀面勳章

引用:我貴果件個3個bark鈕都爛哂 +

原帖由 popomama2012 於 12-08-28 發表
我貴果件個3個bark鈕都爛哂
我買左2個都係2個bark鈕爛。同著到對胸八字。冇著lor.轉左其他牌子。好好多。係其他討論區見到好多人都話010又貴又唔值。唔明點解bk有人話好

大宅

Genni\'s ok 嗎?

大宅

引用:絲襪洗乜咁貴?HM+$59兩對!Bra我加extensi

原帖由 Fish777 於 12-08-27 發表
絲襪洗乜咁貴?HM $59兩對!
Bra我加extension照著, under我買uniqlo 大碼低腰同平時個d仲著到。 ...
請問bra既extension係咪所有bra都岩用架?邊度會有得賣呢?thx!

Fish777  普通賣胸圍的鋪都有,大部分一般扣都用得  發表於 12-8-29 15:30

男爵府

引用:我係010買左好多野.買左無+wire+的bra!+.

原帖由 西洋菜 於 12-08-27 發表

我係010買左好多野.買左無 wire 的bra! .初初都ok 的,係條肩 ...
呢度勁貴,我今胎第一次,又貴又差料,係牛仔褲oK

男爵府

引用:Quote:原帖由+kittymilo+於+12-08-28+發表

原帖由 lyc28 於 12-08-29 發表
拎返去問嘛。我朋友試過。因為過左一星期。有3個末著過都冇得換
佢張單打咗個印,特價貨品冇得退

首頁

尾頁

跳至