跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 2004年"馬騮仔/馬騮女"入黎傾下....(part2)

今晚終於可以出街食飯la ! 但係食完個胃子頂頂住好o吾舒服

珍珠宮

Re: 2004年"馬騮仔/馬騮女"入黎傾下....(part2)

扮返淑女先.

hi small,

公爵府

CherylMaMa 寫道:

扮返淑女先.

hi small,

男爵府

chloemummum, coco123 ,

CherylMaMa,

妳訂衫o個度有無for boy ga ? o吾該整條link o黎o弟o下 !

研究近playgroup的資料, 同埋我終於成功上網訂咗我話靚果條bb牛仔褲同睡衣俾cheryl. 仲訂多套口水巾

珍珠宮

hi small,

小心身子, 暫時都係少"蒲"為妙呀.

公爵府

桐桐攞架豬仔車當滑板車咁玩

公爵府

好媽媽勳章

small22

你出街有無着多件衫ar, 今晚又起風la 我都有少少領野

公爵府

咪係

hi small,

小心身子, 暫時都係少"蒲"為妙呀.

男爵府

hi CherylMaMa ,

我諗妳o吾駛扮都應該係淑女la !

扮返淑女先.

hi small,

公爵府

好媽媽勳章

咁有型, 係咪哥哥成日玩所以有樣學樣ar
coco123 寫道:

公爵府

CherylMaMa

靚唔靚

珍珠宮

hi small,

係下面條link. 我見好多mami都話okay呀,reliable,同埋好快收到貨架.

大人,小朋友的衫都有,不分男女. Enjoy shopping !!!

jshoppers.com

[quote]
small22 寫道:
CherylMaMa,

妳訂衫o個度有無for boy ga ? o吾該整條link o黎o弟o下 !

男爵府

chloemummum, CherylMaMa, coco123 ,

妳o地真係好, o甘關心我[img align=left]http://forum.bjcg.com/images/upload/2005/08/31/125934.gif [/img]好warm o牙 ! 我無"蒲"o牙 ! 食完飯就返屋企la !

公爵府

唔係 佢自己學
chloemummum 寫道:
咁有型, 係咪哥哥成日玩所以有樣學樣ar
[quote]
coco123 寫道:
[/quote]

公爵府

small22

D M清晒末

珍珠宮

靚就靚,但係係乜東東黎架???

coco123 寫道:
CherylMaMa

靚唔靚

公爵府

桐桐嘅玩具 有六面 六種唔同玩法

靚就靚,但係係乜東東黎架???

[quote]
coco123 寫道:
CherylMaMa

靚唔靚
[/quote]

珍珠宮

”c”婆,呢度你估真係得我哋幾個咩.好多隱形人架.

大庭廣眾問人啲”m”. 係人都知small”m”近啦!!!

coco123 寫道:
small22

D M清晒末

公爵府

咁我擔心佢唔six補 [quote]

”c”婆,呢度你估真係得我哋幾個咩.好多隱形人架.

大庭廣眾問人啲”m”. 係人都知small”m”近啦!!!

[quote]

男爵府

CherylMaMa,

o華 ! 好靓o牙 ! thanks.[img align=left]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_3_16.gif[/img]
o甘o個個yen 價包o吾包shipping fee ga !
[quote]

hi small,

係下面條link. 我見好多mami都話okay呀,reliable,同埋好快收到貨架.

大人,小朋友的衫都有,不分男女. Enjoy shopping !!!

jshoppers.com

首頁

尾頁

跳至