自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人用緊香港寬頻上網呀?

香港寬頻~月費$168合約24個月free4個月送NOD32(2年版)及$300萬寧現金券~

禁止訪問

水晶宮

BB100 $78一個月,3年約~~~

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

oldyc 發表於 12-8-29 12:55
我目標百二蚊續HKBN+電話
我都係想佢做呢個價比我...我而家交緊$199十月到期...佢打咗好多次嚟都唔肯比百二呢個價仲話要加價...佢仲話最平只係做到$ 151比我再送個冇線 WIFI比我...我同佢講多謝先個wIFI我唔要我要平佢死都唔肯...

子爵府

patmama 發表於 12-8-29 14:56
我都係想佢做呢個價比我...我而家交緊$199十月到期...佢打咗好多次嚟都唔肯比百二呢個價仲話要加價...佢仲 ...
send cut form.......
To be or not to be  that is the question~

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

BB100 $78 3 year contract

子爵府

hihififi 發表於 12-8-29 12:50
佢依家sell我24月約, $168/月,free 2個月 + $150超市coupon,即係$148/月, 好似唔錯
幾多M上網?

我早幾個月要續約"網上痕",最平只係$198(100M),$218(30M)咁上下,交晒CUT-FORM。我用咗網上痕好多年,近呢幾年差咗好多,都幾經常斷線。最後轉咗第2間公司,暫時都叫OK。

子爵府

叻叻勳章

我地都係BB100 $112… 不過真係要企硬D!!! 次次續約都要煩, 因為個名係c6既, c6又林, 人地講親都”係! 係!”

大宅

回覆:有無人用緊香港寬頻上網呀?

我本身用緊網上爬,169蚊8m,續約死都唔肯平,嬲嬲地轉hkbn,我私家樓,搵街邊sales,平均125蚊1個月,光纖入屋100m,我識人公屋169蚊嫁,我仲要係私家樓,仲平過公屋

大宅

回覆:有無人用緊香港寬頻上網呀?

仲有,網上爬sales續約好哀,仲話我搵唔到平過190蚊,而家hkbn先125,仲快咁多,客服又好,有專線嫁,唔洗左按右按

侯爵府

回覆:有無人用緊香港寬頻上網呀

我都係$99上網

愛是恆久忍耐......

珊瑚宮

回覆:有無人用緊香港寬頻上網呀

上網好用,快。但電話成日玩"無聲":

大宅

佢個bb tv同now tv有咩分別?

珍珠宮

回覆 hihififi 的帖子

用緊. OK. 至少家中無人投訴.
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

首頁

尾頁

跳至