自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

非常好睇

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

宫2 個人覺得麻麻地 ...........

大宅

幾時做呀, 原班人馬做架

男爵府

引用:非常好睇

原帖由 南靜 於 12-08-29 發表
非常好睇
有,但唔好睇!
晴川同八阿哥只係在第一和最尾一集出現!

:-D 我於七月四日在廣華醫院出世 :-D 4/7 = 3.27Kg 13/7 = 3.7Kg 4/8 = 4.2Kg 23/8 = 5Kg

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

所以有人話第一集同第三十七集最好睇

男爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+南靜+於+12-08-29+發表非常好

原帖由 mercy_mama 於 12-08-29 發表
有,但唔好睇!
晴川同八阿哥只係在第一和最尾一集出現!
哈?!咁其他集數講咩

男爵府

引用:所以有人話第一集同第三十七集最好睇+

原帖由 pinkdoll 於 12-08-29 發表
所以有人話第一集同第三十七集最好睇
你話我呀?
因為我真係淨係睇第一同最尾0個集!

我睇到晴川話唔拍走咗,要換個女主角時,我已經唔想再睇!

oken  X3  發表於 12-8-30 22:00
vcat  x2  發表於 12-8-29 23:04
:-D 我於七月四日在廣華醫院出世 :-D 4/7 = 3.27Kg 13/7 = 3.7Kg 4/8 = 4.2Kg 23/8 = 5Kg

琥珀宮

畀面勳章

回覆:今日睇完(宮)大結局, 唔知有冇續集

請問主角係乜水? 不過幾好睇

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 YEUNG2179 的帖子

好似圍繞講雍正同啲妃嬪之間既嘢 我見啲妃嬪個個都"靚"到唔識點形容好 所以完全冇心機睇 哈

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

mercy_mama 發表於 12-8-29 21:36
你話我呀?
因為我真係淨係睇第一同最尾0個集!

咁我都淨係搵第一集同最尾果集睇算啦

水晶宮

熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章

大陸定韓國{宮)?

男爵府

引用:非常好睇

原帖由 南靜 於 12-08-29 發表
非常好睇
宮1睇到喊

saiwai  me2  發表於 12-8-29 22:26

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 mercy_mama 的帖子

宫2啲妃嬪"靚"到完全唔識點形容好

做雍正個演員其實做戲ok架 (佢唱歌好好聽) 但單靠佢一個又吸引唔到我去睇呢套戲囉

伯爵府

BK Milk勳章

宮1同2我都追哂!都ok呀!

每天在家安胎...生活苦悶!但亦為迎接小新命的來臨而感到興奮和緊張!雖然生活苦悶,但有丈夫疼鍚和愛護。是我感到最幸褔的!

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

但我見到有另一個故事wo,係講8阿哥唔適應現代生活選擇左反古代,跟住晴川又反去點解會咁

bb_515c  你睇果套叫咩名啊??我都想睇你講果套啊~  發表於 12-8-30 13:38
~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 Little☆Tiger 的帖子

最後 個首詩好正 睇得我喊

saiwai    發表於 12-8-29 22:26

男爵府

引用:但我見到有另一個故事wo,係講8阿哥唔適應現

原帖由 lailaiha 於 12-08-29 發表
但我見到有另一個故事wo,係講8阿哥唔適應現代生活選擇左反古代,跟住晴川又反去點解會咁

...

你睇0個套叫咩名?

男爵府

引用:回覆+Little☆Tiger+的帖子 最後+個首詩好

我都係!好感人

男爵府

引用:回覆+Little☆Tiger+的帖子 最後+個首詩好

Me too!
我仲download咗片尾曲(用首詩填詞0個首),我聽到首歌,就諗起4阿哥個失落的樣,又諗返晴川企係井邊!
我就會

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

mercy_mama 發表於 12-8-29 21:55
Me too!
我仲download咗片尾曲(用首詩填詞0個首),我聽到首歌,就諗起4阿哥個失落的樣,又諗返晴川企係 ...

係就係最後個首歌 真係好感動 我係youtube睇咗n次咁多

首頁

尾頁

跳至