夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

前度女友單獨約會老公去聚舊,會吳會比他去呢?

補允前度女友(是追吳到嗰隻)

大宅

Re: 前度女友單獨約會老公去聚舊,會吳會比他去呢?

咩聚會?
單獨兩個人,還是一大班人?
唔好擔心,應該對自己有信心啲!
如果呢件事係妳老公話妳知,妳應放心,
應該無嘢.
但如果係單獨見面,
做咩見面先?

禁止訪問

複式洋房

舊女友話想約出來傾吓計

複式洋房

小香香,
我都想唔比,但老公一定要去呀 :-( :-( :-(

大宅

如果係我就一定唔俾!一係就話一齊去!

大宅

如果你老公好坦誠的話你知, 你就相信佢啦. 男人要成日俾人相信佢地架! 你反而仲要大方點, 不可表現得介意. 費事惹得老公討厭而對另一女人有好感...

大宅

好群 寫道:
舊女友話想約出來傾吓計

傾吓偈?
駛乜出嚟!傾電話咪得囉!
要出嚟,搵埋老婆一齊就得!
不過,男人好麻煩,
妳唔比,佢越要去!
所以就算妳阻止都係無辦法嘅!
佢只會話妳小家!

算啦,妳老公話得妳知,
都無話忍瞞妳,放佢一馬啦,無計~~
其實佢都係好奇,想睇吓以前鍾意過嘅女仔,
宜家變成點樣(可能變得醜咗呢!).
再嘈,佢只會話妳煩,
覺得嗰個女人更加好!
同埋下次有咩都唔話妳知,仲弊.

男爵府

好媽媽勳章

個人見解

我會俾佢去, 因老公都大方話妳知佢有約, 我覺得無咩問題, 如果佢要隱瞞, 妳都唔知佢曾有約會啦! 妳今次唔俾佢去, 佢會覺得妳唔信任佢, 咁佢下次就唔會再講妳知, (何妨係妳老公追唔到個女仔, 即話個女人對妳老公無意啦.)

我同老公都有同ex約會/傾電話, 我覺得要變的話出面重有好多引誘, 唔一定係ex的.

男爵府

唔係咁好lor~不過如果佢堅持一定要去就由得佢...一次半次都無所謂既∼但一定要話比你老公知,你
[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

侯爵府

妳照俾佢去,但妳要俾佢feel到妳好唔開心,咁可能就算佢同佢見面時,都會快d返屋企陪妳,唔會傾咁耐!!
[quote]
jo@pong 寫道:
唔係咁好lor~不過如果佢堅持一定要去就由得佢...一次半次都無所謂既∼但一定要話比你老公知,你

洋房

Hey, you better watch out !!

出面D女仔 : No history/story
EX Gf : History + Story + memory

it's a Bomb. [quote]
Duncan 5 years old. Jayla 3 years old.
soon to be a single dad.....

洋房

If over 10 years then will be okay....
好群 寫道:
補允前度女友(是追吳到嗰隻)
Duncan 5 years old. Jayla 3 years old.
soon to be a single dad.....

禁止訪問

子爵府

醒目開學勳章

好群 寫道:
舊女友話想約出來傾吓計

呢個籍口好9,係我就會好高興咁同C6講:
依?都好喎!橫掂果日得閒出黎邊度邊度食飯囉?
(日子你講係兩公婆都去倒既,有小朋友就帶埋去,等個女人&C6知難而退取消聚會,舊情人你估無殺傷力?個C6 十五十六想見佢?點解唔say NO?)
如果C6話最好唔好多多籍口既話就黎一招單單打打:
乜你地有好多秘密要傾唔比得我知架?
我唔見得佢咩?
佢有咩事要單獨同你先傾倒架?
咁如果我話我Ex搵我你比唔比先?
呢樣野你問十個女人十個都會話唔鍾意,究竟係咪你想見佢呀?(問倒呢個問題,通常C6會靜哂or發脾4,咁就可以黎個結尾,溫柔D同C6講)
點解為o左另一個女人令到我地兩公婆唔開心?我原意係尊重你先提出一齊食飯,依家你為o左要單獨見佢...咁對我?
我真係好懷疑個女人有目的先約你...(呢個時候就要玩失蹤,千祈唔好留係屋企,落街用最少兩個鐘頭行超市都要去,等佢有時間諗去既話老婆會點?話唔埋返黎就同你講唔去取消。)

當然la,我講得咁激動都係假如係我就會咁做,你就要自己諗諗。
姊妹,撐你呀!

子爵府

醒目開學勳章

浩天靚媽 寫道:
囝囝初出世果年,老公個ex-gf都有搵佢出去;不過老公同佢講會同埋老婆&囝囝一齊,問佢ok唔ok;ex-gf原先話ok,遲d再約,不過後尾無晒聲氣........d人真係cheap,唔知博咩 :tongue:

嘩!訓唔倒?好彩睇倒你呢D。
咁係隻Ex既問題喎?你老公都識尊重你 la!
乜呢件野咁cheap架?

大宅

我唔會俾嫁~!!!!!!都唔知個女仔想點係咪先??如果想去我都要跟埋一齊去,如果唔係冇得去 :tongue: :tongue:
KATHY.LIN

子爵府

畀面勳章

老公都大方同你講, 不過我會話不如一齊去, 咁如果佢話唔係咁好, 咁咪由得佢囉, 不過就一定先小人後君子, 同佢講清楚會幾點返, 幾耐要報到~~~

複式洋房

我已表達我極度極度不滿,我都要出席,但老公話我吳正常呀,好小家,好小女人,重話我吳信任他,而家重嬲緊我呀 :-( :-( :-( :-( :-(

大宅

你咪同佢解釋點解唔想囉~~!!佢做咩為左咁嬲姐?佢係唔係唔明你諗咩呀?不如你叫佢靜心d聽你講la~佢明白左就冇野嫁喇!!
KATHY.LIN

首頁

尾頁

跳至