自由報料

跳至

首頁

尾頁

洋房

有無人去disney,係試過拎到野入去食0家?

同埋你地多數拎d咩入去食呢?
聽我亞媽講,只可拎無牌子既水壺入去,如果拎住d watson,bonaquo,都唔得喎!!!係唔係呀!

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

Re: 有無人去disney,係試過拎到野入去食0家?

我有拿水, 果汁, 及小食, 都無問題.

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

That's ok to bring some snack for children, I got vita milk, chips, cake and bottled water.

別墅

我帶左少少零食..

我一生一世必有恩惠慈愛隨我,我且要住在耶和華的殿中,直到永遠!

大宅

I brought sandwich and water (Bonaqua) and was granted admission without any problem.

侯爵府

我帶住個細o既, 佢點可以唔我帶野入去食, 我仲連水都帶埋, 佢開我包check野(入場)個時見到架, 但係佢都冇講野~~

大宅

我昨日去帶左兩包蛋糕仔及兩支水,佢只係望一望就比我地入去

男爵府

職員都係例行公事地望一望.如不是太多嘢應沒有問題的

男爵府

其實佢地係咁意望下個袋,
你用D衫包住佢地就睇唔到,

我果時用衫包住,佢地叫我打開時,
我輕輕托起件衫比佢見到個底無野,
佢就叫我行得喇∼

子爵府

認識瑞士牛牛第二回

我上次去迪士尼,見到D內地遊客拎住一大包優之良品芒果乾同卡樂B
木村

洋房

我都係同細佬仔入去,但係我細佬話最好拎d大袋入去喎,佢一定睇大袋,d手袋就唔睇啦!
係唔係0家???

首頁

尾頁

跳至