論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

印印: Siti Sholikhah

請小心, 唔好請呢個人:

siti sholikhah (Sholikhah,Siti)
id# w492519 (2)
date of birth: 20 Oct 1982
passport# AA151157

呢個印印應該搵緊或已搵到僱主, 請小心.
佢o係我屋企做野已經夠衰, 不停講大話, 做戲. 到走左之後, 佢d 朋友不停打黎屋企搵佢. 佢仲借落財務, 攪到係咁煩住我地, 財務公司係咁寄信黎同打電話黎. 佢簡直係衰到貼地.

如果你地有人已經請左佢, 唔該pm我再講詳細野比你地知.
因為我知佢既agent 會係咁sell 佢出佢, 唔完約既藉口通常係僱主攪佢, 僱主唔出糧, 僱主同佢夾唔到.....我都係咁樣比人昆左, 同左2-3個同已經覺得唔妥, 忍下忍下到係用左7個月. 佢之前都係唔完約架, 總知你地見到佢就唔好請啦

男爵府

Re: 印印: Siti Sholikhah

你同佢有咩深仇大恨呀 ? 不過你未得人同意完全公開工人d名/ 身分證號碼同護照號碼係屬於侵犯私穩架, 你要加個 x 字代替1個字架 , 以免觸犯法例麻.

你應該清楚指明agent鋪頭在邊一區, 叫各位bk媽咪小心至真.

男爵府

無乜所謂,反正they will change their passport and name!
[

洋房

我個印印俾我backlist左都搵到僱主. so what? :cry: 仲要來我屋企樓下教壞我個新工人.

別墅

Would you PM me the name of the agent?

ginnieginnie 寫道:
請小心, 唔好請呢個人:

siti sholikhah (Sholikhah,Siti)
id# w492519 (2)
date of birth: 20 Oct 1982
passport# AA151157

呢個印印應該搵緊或已搵到僱主, 請小心.
佢o係我屋企做野已經夠衰, 不停講大話, 做戲. 到走左之後, 佢d 朋友不停打黎屋企搵佢. 佢仲借落財務, 攪到係咁煩住我地, 財務公司係咁寄信黎同打電話黎. 佢簡直係衰到貼地.

如果你地有人已經請左佢, 唔該pm我再講詳細野比你地知.
因為我知佢既agent 會係咁sell 佢出佢, 唔完約既藉口通常係僱主攪佢, 僱主唔出糧, 僱主同佢夾唔到.....我都係咁樣比人昆左, 同左2-3個同已經覺得唔妥, 忍下忍下到係用左7個月. 佢之前都係唔完約架, 總知你地見到佢就唔好請啦

民房

我想請問你是不是住在屯門區 & 她是不是做到3月12日呵. 因之前有人介紹個印印比我,好像是這個名呵. 我仍考慮當中. 請pm她的資料給我. 謝.

複式洋房

emilylisa 寫道:
我個印印俾我backlist左都搵到僱主. so what? :cry: 仲要來我屋企樓下教壞我個新工人.

點樣可以black list 個工人, 可唔可以話我知呀, tks :wink:

大宅

ginnieginnie

Is Siti short and always smile, her name seems to be my parents' ex maid ar. she worked for my parents from Nov 05 to May06 in Diamond Hill and she had worked in Lai Chi Kok before ended in the same way: FIRED! She always breaks everything and lies......
Hope U can find a good maid.

大宅

iamheihei 寫道:
Would you PM me the name of the agent?
[/quote]

已pm 比你啦

大宅

sammybb 寫道:
我想請問你是不是住在屯門區 & 她是不是做到3月12日呵. 因之前有人介紹個印印比我,好像是這個名呵. 我仍考慮當中. 請pm她的資料給我. 謝.

pm左比你啦

別墅

Hi ginnieginnie,

I can't receive it, would you resend it, please?

Thx

ginnieginnie 寫道:
[quote]
[/quote]

已pm 比你啦[/quote]

大宅

[quote]
Hi ginnieginnie,

I can't receive it, would you resend it, please?

Thx

[quote]

再pm左啦

大宅

請問呢位人兄有無曾經係深井到做過架?

大宅

佢話佢之前o係 hung hom 做架wow...

洋房

1223:我個印印係因為疏忽照顧及涉嫌虐待我個女,我將事實告知入境處而已.

洋房

你好,
請問可否 pm 給我 , thanks !!

首頁

尾頁

跳至