懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇人在St. Paul搵方敏豪開刀?佢手勢好唔好?

如題,請各位回覆,Thanks!

伯爵府

Re: 請問有冇人在St. Paul搵方敏豪開刀?佢手勢好唔好?

我係方醫生接生的(順產),不過同我同房既另外2位媽媽都係由方醫生開刀接生的, 2位媽媽都話方醫生手勢好好唔痛, 仲可以提早出院tim, 你放心啦! 方醫生好多人搵佢接生架! 不論係順產or開刀, 他都非常有經驗的

男爵府

Re: 請問有冇人在St. Paul搵方敏豪開刀?佢手勢好唔好?

acintl:
我都係打算搵方敏豪(預產期6月)接生, 佢話順產大約2萬5, 你總共用左幾錢出院.

伯爵府

甲由仔,

我係舊年12月生的, 我一共用左$22,xxx(已包括所有費用), 我係join package的, 其實我覺得都可以唔join, 唔join可能仲平d tim

複式洋房

係呀..方醫生非常好的,我兩胎都是他開刀生的,為人還很風趣呢.

男爵府

你用了幾錢?
WangWang-Ma 寫道:
係呀..方醫生非常好的,我兩胎都是他開刀生的,為人還很風趣呢.

大宅

唔該晒你地呀,我都決定咗搵佢接生,不過未諗定順產定開刀,因為我好怕痛,怕陣痛10幾個鐘都生唔出先要開刀,但又怕開刀傷口痛,抱唔到BB!如果係開刀的話,要幾錢埋單?Join唔Join Package好?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

我都係睇緊方敏豪醫生,預產期9�5, 
原本一心諗住開刀生, 
但方醫生極力鼓勵順產,
佢話遲D再決定都未遲,唔好甘快投晒降,
好在其他媽媽都話方醫生, 
無論順產定開刀都手勢好,
甘我就放心啦!

伯爵府

我都係方醫生比信心我, 我先嘗試順產, 因我第一胎是開刀的, 結果佢無令我失望, 我半夜4點半到醫院, 我6點幾就生左啦! 真係好快

複式洋房

我剛剛3月生,全部加埋3萬4蚊.開刀同埋無join package,我因為想住5日走(instead of 7日).

大宅

littleangelyy,
我都係搵方醫生gar,預產期3�5,唔知到時會唔會撞到你呢?
琴日去探個朋友生完,都見到方醫生巡房

大宅

我預產期都係5月頭呀,到時唔知見唔到你同埋littleangelyy呢?或者咁"橋"住埋同一間都未定?

大宅

夢芝芝 & littleangelyy,

我pm左我個名俾你地呀,希望到時可以撞到你地喇!
我琴日探個friend,佢話好o既同房係好重要(e.g.靜d),佢好好彩撞正鄰居都係christian....

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

siumi,

收到你的pm啦!Nice to meet you. :-P
我同Honey都係Christian呀!
我會8/4(Sat) 早上, 再見Dr. Fong 呀,
你呢?

大宅

littleangelyy,
我會今個星期五去見Dr. Fong,之後應該會一個星期一次lu....
如果你唔介意,不如都PM你個名俾我AR...我可以睇下撞唔撞到你ma....

大宅

Hi siumi,
我PM咗我個名俾你喇,希望到時有機會同你見面啦!
我Book咗今個星期四去睇Dr. Fong

侯爵府

siumi,

我已PM我個名俾妳,please check.

伯爵府

方敏豪醫生收費如何呢

伯爵府

anyone know? also is there any clinic

別墅

幾多tel thk

首頁

尾頁

跳至