跳至

首頁
12345...89

尾頁

禁止發言

03年9月~醒目仔女~媽咪特區 (Part 20)

禁止發言

Re: 03年9月~醒目仔女~媽咪特區 (Part 20)

男爵府

好鬼快呀又一新版

伯爵府

報到~~

joey,

我覺得BK遲早會down~~

"忙中有錯梗有, 唔好太放係心, d 左耳入右耳出就算~"
嘻嘻~~我聽完後:-(咗一場,仲搞到無胃口食飯,我啱啱先食飽咋。我覺得自己真係無鬼用俾人@#@#@幾句就會眼淺淺咁,不過頭先:-(個一刻主要唔係俾人@#@$,而係我諗點解我病到屎無哂聲都唔敢請假仲去返工,我為咩啫,結果都係無人同情我。

ivy,

"p3禁深架, 禁我咪好慘"
因為P3要參加全港XX評估試,所以學校一定會狂谷佢哋。

boosko,

"原來你地都經常食零食. "
零食我淨係鍾意食薯片同蝦條個d香口嘢架,屋企通常都會有呢d嘢係到。其實我本身唔係大食架,不過就係鍾意食呢d咁既嘢搞到自己咁肥。 :cry:

禁止發言

大宅

報到先

引文:
--------------------------------------------------------------------------------

Ka_wai 寫道:
racrac,

"好心你介下口啦! "
我都知......不過唔知點解我會識同D仔介口,但自己就唔得。我平時都唔係咁食架,不過真係忍唔到口我星期六個日仲係一日食3盒"甘大枝"呀~

joey, deedeegogo,

個日deedee同我講佢食咗7條,我都打咗個"突"。 不過我覺得都可放心食,因為入面d"ham"都係少肉多菜嚟既。
--------------------------------------------------------------------------------

kawai,

原來你地都經常食零食. 我好似無mug呢個習慣. 3盒甘大支都食到. 唔怪得你喉嚨痕.

dee, ej

7條. 我都好似冇食. 不過唔你地食左. 已係小b介小小口.

持正 (Booska),03年9月25日在媽媽個肚腩飛出o黎, 所以我都有個肚腩仔,但又係排骨仔持靜 (Boosko),06年9月23日今次差d係的士出世呀-我係一個全媽媽奶BB  生日會 & 2005日本之旅

禁止發言

伯爵府

racrac,

"算啦! 人梗係會錯手o既, 盡量小心d...其他做好d補番數lo!"
無事囉~~ :-( 完舒服哂~~

"咁jason會唔會話番你架"
唔會,因為我同佢講媽咪係因為要勞氣你,所以搞到把聲咁。

"都唔知會唔會係屋企同我&owen食飯.."
你睇睇點啦~~決定咗就覆我啦~

男爵府

joey, 係la<你有無msm 架, 你比黎la<方便bk一定死左都搵到多個人傾計

禁止發言

禁止發言

大宅

Macy,

由於CCD在曝光過程中會出現「雜訊(Noise)」,曝光時間愈長、ISO愈高、雜訊便愈大。 而減雜訊功能正是淡化雜訊, 所以會朦.

Markbean,

$110 都ok, steak方面, 坊間有一些凍肉店有賣低中級steak 約 $4x - $100 / lbs, 如果$100/lbs 都幾ok, 同citisuper $80/100g 的可以比較..

禁止發言

男爵府

joeychai 寫道:
ivy,

MSM
你話電話個隻?!
msn 就無, 公司block 左, 連web msn 都開唔到lu

如果係電話個隻, 你唔係send 番mobile no. 就得架喇咩~

joey, "e"打錯名tim, 我係同ka-wai 講呀

大宅

JOEY

其實那天我是夾春捲比雅桓食 ,不過佢唔食 ,咪我食囉 ,
嘩 !一食就停唔到口 , 不過我食極 , 個盒都重有好多架 ,
應該唔係比我食哂掛 ?
kawai - 咁1/4號 , 煮重米啦 ,係煮重春捲 ,先真呀 .

咁你而家好返哂未呀 ?
我有一個5歲女女和8個月仔仔 , 閑時返下 freelance湊下仔...

我的blog
http://hk.myblog.yahoo.com/chancharlize/article?mid=1357&prev=1373&next=1342

禁止發言

禁止發言

男爵府

deedee< 見你就想問下你, 平時入雅恒hp睇見到有龍蝦食果間酒樓係邊間, 好吃嗎 ? 貴吾貴 :-P

禁止發言

禁止發言

首頁
12345...89

尾頁

跳至