跳至

首頁
23456...89

尾頁

禁止發言

Re: 03年9月~醒目仔女~媽咪特區 (Part 20)

禁止發言

大宅

chan803﹐fatherj﹐
thanks ﹗
請教多一個問題﹐ 電池無提及可以standby幾耐﹐個小姐話約影 T7約140張相﹐T9 約250張相﹐2部機相差咁遠﹐我又唔想買多舊後備電wor﹐有無指教 ﹖

bridie﹐
我都係諗住分期買咋 ﹗

joey﹐
“佢係懶得幫我諗” me too ﹗
我lo都唔讚成我買﹐係我屎要買﹐我lo無我辦法咋
我都有問過佢意件﹐又叫佢去試下﹐佢答我依d細機唔駛試啦﹐部部都差唔多架啫﹐又唔係買大機 ﹗
車 ~~~ 唔so我﹐我咪自己去問人囉﹐我唔信我買唔到部arm我的 :tongue:

markbean﹐
shopping 美少女戰士﹐d衫好靚﹐我like白色個件﹐另你對紅鞋好sharp呀

大宅

早晨 :
我先前都係用nikon ,雖然只有300萬丈 ,但仍十分好用, 可惜 ,有一次倒瀉水 ,報廢了 .

而家我用hsbc的贈品, olymplus ,雖有600萬丈 ,但不是太好用 ,而且錄movie係無聲的 .

我有一個5歲女女和8個月仔仔 , 閑時返下 freelance湊下仔...

我的blog
http://hk.myblog.yahoo.com/chancharlize/article?mid=1357&prev=1373&next=1342

禁止發言

大宅

markbean, dee, ec

比條link黎睇下.

持正 (Booska),03年9月25日在媽媽個肚腩飛出o黎, 所以我都有個肚腩仔,但又係排骨仔持靜 (Boosko),06年9月23日今次差d係的士出世呀-我係一個全媽媽奶BB  生日會 & 2005日本之旅

大宅

deedee﹐
“ olymplus movie係無聲的”唔係化 ﹗咁差
不過我個次係joey home都聽見你話﹐d相唔清 ﹗

all,
我upload 左 disneyland 相 & 一個video

joey﹐
我又再一次影到horus捉蚊的video :mrgreen:

大宅

好媽媽勳章

joeychai 寫道:
[quote]
markbean 寫道:
Good Morning Everybody!

joey,
I also like the red shoes very much. One of the trend of shoes this year is "Open Toes". Wear this shoes with Jeans is very cool.

哈~~ 我都買左一對"open toes" 的shoes 喎....你有無睇過我個對呀.....
著裙好靚架~~ [/quote]

Then, please let me have your new link.

伯爵府

早晨~~

markbean,

我都8啩架,我都想睇你d戰利品~~

deedeegogo,

我部olymplus係500萬像,影movie有聲架,不過個software就係mov而唔係wmv。 所以一定要用quicktime先睇到。 :cry: 不過就一個難度就係影夜境一定要用腳架,如果唔係會好"朦"。

大宅

macy,

我舊個部movie都係冇聲, 2000年款 pantex. 所以舊年決定買部新.
持正 (Booska),03年9月25日在媽媽個肚腩飛出o黎, 所以我都有個肚腩仔,但又係排骨仔持靜 (Boosko),06年9月23日今次差d係的士出世呀-我係一個全媽媽奶BB  生日會 & 2005日本之旅

伯爵府

Boosko 寫道:
macy,

我舊個部movie都係冇聲, 2000年款 pantex. 所以舊年決定買部新.

我之前個部pentax都係咁呀,我好似都係2000/2001年到買架,部機有300萬像。

大宅

好媽媽勳章

macy & ka_wai,
Seems you have also bought many clothes from kcp, where I can see?

ka_wai, boosko,
Go to visit DauDau's homepage, then you can find it.

大宅

macy,

horus 呢d 係咪你平時講既太極. 好好笑
我見佢一支箭咁走,我以為佢去邊度添. 原來見daddy

大宅

boosko

markbean的戰利品在已經她hp入面呀 .
而我的 ,我下午會upload啦
我有一個5歲女女和8個月仔仔 , 閑時返下 freelance湊下仔...

我的blog
http://hk.myblog.yahoo.com/chancharlize/article?mid=1357&prev=1373&next=1342

大宅

dee,

唔該哂

其實我想講好耐, 雅桓d簽名相. 我覺得同正正個唐家姐有時有d似樣.

markbean,

自己冇得買, 睇你地d衫都好開心

禁止發言

禁止發言

大宅

markbean﹐
check pm

伯爵府

joey,

係喎,話事話點解景祐個簽名相無咗佢個HP條link既?

markbean,

睇咗你d戰利品啦,係唔係未upload哂呀,我記得你上次好似post咗好多架。 ?-(

deedeegogo,

等你upload你d正嘢呀~ :mrgreen:

macy,

我覺得horus同d卡通人物影相個樣好似怕怕羞羞咁~

禁止發言

首頁
23456...89

尾頁

跳至