跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

Re: 返緊 hkaman 個 Playgroup 媽咪入

Hi hkaman :

好開心你終於出現了, 我真的好鬼想join 你個playgroup 但我知道你時間寶貴 唯有寄望下一次

你話提意攪個 大型小小 Party Good Idea

我第1個報名 我的小兒 2歲 叫Him Him
如有詳細資料請PM 比我

謝謝你先

伯爵府

可以 pm party d 資料比我嗎.....
hkaman 寫道:
很高興咁多人回應。

16/4(日)早上開party,大家可有興趣呢?

別墅

party形式主要以故事、律動、集體遊戲及小肌肉活動為主。

party主題︰復活節!

而家都係建議階段,夠人我才開party啊!
小朋友是可愛的!

伯爵府

hkaman 寫道:

(要有幾多位小朋友先可以呢 ? )

伯爵府

我又去玩呀.....
hkaman 寫道:
party形式主要以故事、律動、集體遊戲及小肌肉活動為主。

party主題︰復活節!

大宅

Hello, hkaman,
無上嚟兩日差啲走寶!

我都有興趣呀,預埋我個囡啦!
佢叫綺晴,依家2歲3個月!
如有其他資料要俾,請PM我!
Thanks!Thanks!Thanks!

子爵府

hkaman

6/14 party我都想同囡囡參加呀, 我pm咗你, 請問地點同時間怎樣呢?
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

別墅

forty+,

party係16/4(日)上午9.30 - 10.45 進行呀!

另今次反應實在熱烈,party 已經full左了~~~

要是大家未pm我又有興趣者,就要看看是否夠人(6對親子或以上) 再在11.15 - 12.30 的時段開多個party了~~

多謝各位支持!
小朋友是可愛的!

大宅

hkaman,

辛苦晒您啦!

子爵府

好媽媽勳章

hkaman

好開心又聽到你開party 呀, 我又有興趣參加呀, 請問今次地點係邊呢?

別墅

same place as last time, fung kam street sport centre
小朋友是可愛的!

子爵府

唔該晒hkaman

如果你開多班需要再編排, 我轉11.15都ok架。
hkaman 寫道:
forty+,

party係16/4(日)上午9.30 - 10.45 進行呀!

另今次反應實在熱烈,party 已經full左了~~~

要是大家未pm我又有興趣者,就要看看是否夠人(6對親子或以上) 再在11.15 - 12.30 的時段開多個party了~~

多謝各位支持!
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

別墅

今次的復活節party反應理想,現加開11.15 - 12.30 一場,地點都係鳳琴街體育館的活動室,有興趣的請於伉個星期六(8/4)或之前pm我,謝謝!

小朋友是可愛的!

別墅

6/14 party我都想參加呀, I have PM you, pls kindly cfm.

別墅

newparco, 收到你的pm了,謝!

另為左令參加唔到9.30 班的也可以來開party,我建議加開11.15-12.30 一班呀~ 仲開左另一topic 招募添,希望多d人可以參加到啦!
小朋友是可愛的!

別墅

各位已pm我的mama們, 

要是你留左個電話號碼俾我的話,我已暫時預留了個位俾你的了!

我會在weekend 左右致電confirm,同埋問一d小朋友資料先!

多謝各位!到時希望玩得開心d!
小朋友是可愛的!

民房

ak1130,

詠斯唔舒服, 冇事吖嗎? 加油!! 打低d病菌

男爵府

ak1130(詠斯媽咪),

希望詠斯早日康復 :-P

[/url]

別墅

WING SZE 要快d好返呀!

pui chi mama, cheuklam mama, on ying mama, pui yan mama,下星期日下午你去唔去玩水呀?
小朋友是可愛的!

大宅

多謝大家關心! 詠斯由昨天傍晚開始已再無發燒, 但謂口較差。這兩天仍須要繼續食抗生素(一日一次), 因為爸爸傳染給她的感冒菌相當利害, 為免交叉感染, 要食三日抗生素。

首頁
12345...6

尾頁

跳至