跳至

首頁
12345...6

尾頁

民房

Re: 返緊 hkaman 個 Playgroup 媽咪入

最緊要冇事, 快d好番!

下星期日去玩水, 好呀! 沛芝帶定件泳衣仔嚟!:mrgreen:

別墅

仲有cheuklam mama, on ying mama 同pui yan mama 未表態喎~~~好心急呢! :-(
小朋友是可愛的!

男爵府

hkaman 寫道:
仲有cheuklam mama, on ying mama 同pui yan mama 未表態喎~~~好心急呢! :-(

梁ee,
我無問題呀, 星期日可以呀

[/url]

複式洋房

借個位問吓,想問吓呢個playgroup仲可唔可以報名呀?
我有興趣想join呀!

複式洋房

我都okay wow. 不過現在掛了1號風球,天氣預測會有大雨,我諗睇下呢幾日點先la

別墅

chemchan 寫道:
我都okay wow. 不過現在掛了1號風球,天氣預測會有大雨,我諗睇下呢幾日點先la

講得好啊~~chemchan真細心!

睇到星期5天氣仲係唔stable就咩咩啦!
小朋友是可愛的!

大宅

Dear hkaman,

見到這麼多媽媽支持你, 證明小朋友真的喜歡上你的playgroup, 我的兒子現在14個月大, 你會否再收新生, 安排playgroup呢? 希望你可以考慮一下. 謝謝你!

其實, 我也找了很多在元朗的playgroup 資料, 但始終沒信心, 所以現在星期六要出TST 上playgroup, 我好想安排多一個playgroup 給兒子呢!

謝謝!

Cheers,
Kam

禁止發言

別墅

Christie23429 寫道:
幾時再玩呀.....hkaman 記唔記得我仔仔, 第一次見就坐你大肶個Jabez 呀... :lol: :lol: :lol:

我當然記得你仔仔啦~~~白雪雪果個呀!

7月8日party你黎唔黎呀?
小朋友是可愛的!

民房

ee,

聽日的安排點呢 ?

係咩咩, 定係唔咩咩?

男爵府

all,
今日我地一家人都玩得好開心呀 , 玩到卓琳返到屋企開心都唔o訓(下午), 猛咁係屋企度講:踢, 踢, 踢, 相信咁多個小朋友中卓琳係最膽小, 要差不多30分鐘先肯落水 , 真失禮, 希望下次唔會啦, 今晚我同卓琳去行街時突然講句:去梁ee度開party! 我真的摸不著頭腦佢會講句咁既說話? 希望8號個日開party大家都會好似今日咁玩得開開心心 , 我依家就諗緊買咩禮物好呢

**另外想同詠斯媽咪講聲打攪晒, 今日能提供場地比我地咁多位小朋友有個小聚會 , 今日真係好難忘好開心

[/url]

別墅

今日真係玩得好開心呢!我好後悔自己冇帶3去換,唔係我都想落埋水呀!

小朋友都好大膽,唔洗點warm up就落左水了~~~琳琳都好好呀,玩左一陣就落水玩,仲玩到唔願走呢!真係再多謝WING SZE MAMA 提供一個咁好的場地啊! 更多謝MAMA們準備左咁豐富的午餐呢!! 大小朋友都食得好開心!

琳琳話去梁ee度開PARTY!! 證明琳琳真係會留心聽我地講野呀!等我下次講野斯文D先!

P.S 今日影左咁多相,記得SEND俾我地睇啊!

下星期開party事宜如下︰
日期︰7月8日 (六)
時間︰a) 2:00 - 3:15
b)3:30 - 4:45
地點︰御景園club house

現在已有十多個family參加,大部份都選擇b)的時間,要是a班人數變化唔大,我可能會將全部family都撥入b)的時間,我都請左pui chi mama 幫我book多一間房,空間都夠大呢! (在此謝謝pui chi mama!!)

另每位參加的小朋友當日要帶備一份$20左右的小禮物作交換用!已聯絡過我的mama我今個星期會通知各位的了~~!

小朋友是可愛的!

民房

all,

琳琳唔瞓覺, 沛芝就剛剛相反, 返到屋企即刻要飲奶瞓覺, 飲咗一陣就瞓着咗. 琳琳後尾都唔驚, 落咗水去淋其他小朋友啦

斯斯好犀利, 淋到成面濕晒, 都唔怕, 大無畏

沛芝就好細膽, 去到斯斯屋企, 變成一隻樹熊, 唔夠膽落地玩, 玩水時, 靜係坐定定, 郁都唔郁:tongue:, ee 叫佢食提子, 謝謝完ee, 又坐番係個位度

唔該哂斯斯媽咪同爹哋, 係你地屋企玩, 打攪哂, 我地玩得好開心, 希望遲d又可以玩水啦

仲有唔該哂, 琳琳爹哋, 車我同沛芝, thank you!!

8/7號的禮物, 我都唔記得咗添, 等我想想先

大宅

大家唔洗咁客氣啦∼我都算係一個好客之人,實在非常歡迎你們的到訪.

你地走咗之後,詠斯同沛芝一樣,食住奶奶就訓著咗,不過都好快食咗七安奶.  訓咗一個鐘,叉咗電,晚上又要外出見朋友啦!
詠斯真係一d都唔怕水,仲玩得好開心添,不如下個月再來一次或數次吖∼相信小朋友有個這次愉快的經驗必定更開心.

我都無諗過沛芝咁細膽,咁多玩具都吸引唔到佢落地,好彩佢都好快肯入水池.琳琳由怕怕到玩到唔願走,真係360度轉變,好犀利!安盈同沛恩都好投入,玩得好開心.

最犀利係梁ee,居然諗到用橙汁招來她們離開水池,事關詠斯前兩次上水都非常唔願意,喊到cc吓! :-( :-(

如果大家再有時間,歡迎隨時再來.另外多謝大家帶來的食物,詠斯終於肯食無核提子啦∼之前佢係一定要食有核的呢!(真习轉)

別墅

wingsze唔食冇核提子架咩? 真係唔講唔知呢! 見佢追住我要食提子,以為佢係meet皮提子都食添!!!

一班小朋友玩就係有哩種魔力,平時一個bb晌屆企冇興趣的(如食飯),都可能變得好有樂趣! 睇下恩恩 & 琳琳就知道了!坐定定又密密食!諗起佢地個樣就好笑了!

on ying當日都跳舞又大聲講野啦!

可以的話,希望定期有d party呀~ 玩水呀~公園呀的活動! 可能有意想不到的情況! =)
小朋友是可愛的!

複式洋房

Leung EE 講得好ar, 我都估唔到盈盈去到斯斯屋企會咁活躍ga. 又主動去玩玩具同玩水。你知la, 平日playgroup 佢都唔多郁ge,可能因為斯斯d玩具太吸引la。其實盈盈都好貪玩ga,不過平日無乜小朋友一齊玩(雖然佢都唔多理人ge),佢又鬼咁怕醜,見到唔熟的人佢就變左隻koala,想佢落地都幾難,所以真係多謝斯斯mama、Leung EE 同各位mama 的合作,今次先可以玩得咁happy, thanks a lot
Leung EE, 你果日都辛苦哂la,見你係水池邊晒到紅哂,仲可以同小朋友玩得咁happy, 可見你真係好錫佢地同鍾意細路仔, 我諗你一定工作得好happy ga la , 係咪:>
我都希望有多d party同outdoor 活動呀!!!

大宅

dear all,

如果想睇當日玩水d相,請pm個 email address 比我啦~因為我好豬唔識點放上bk網頁. 5個小朋友d 相都好sharp,事關佢地d泳衣顏色好搶眼呢,令到將相既顏色更豐富!

另外,梁ee 已經 email 咗比妳啦!

wingsze mami

複式洋房

Hi, 我有幾張相,都係唔識點放上bkar, so please also give me your email address la, thanks!

禁止發言

別墅

wing sze mama,
今日睇左d相,真係好sharp呢~~小朋友個樣好攪笑~~~

wing sze d相遠睇有d似冇著3....kee....嚇死我!原來係泳衣影出黎淺色!

今個星期6開party d material 都買得7788,好期待呢!

另我公司開唔到bk www架,所以岩岩先睇到Jabez的pm,明天會打俾你了!thanks
小朋友是可愛的!

首頁
12345...6

尾頁

跳至