婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問有冇人去過家計會做婦科檢查???

複式洋房

Re: 請問有冇人去過家計會做婦科檢查???

kmyi0_0 寫道:

yes. 妳想知道咩?

民房

男爵府

佢地CHECK 得細唔細心, 會唔會好求其架?
驗子宮個個會唔會好痛架??

大宅

2 yrs ago , i went to wanchai , they r nice :-P

珍珠宮

大廚勳章 BK Milk勳章

讚育醫院胡寶星夫人婦女診斷治療中心, 婦科檢查 $420.00
全是女醫生, 醫生及護士都好好人而且樂意解答問題, 要預約.

別墅

請問讚育醫院胡寶星夫人婦女診斷治療中心係邊 ? 係吾係有生育前檢查做呢 ? thank you very much

sharon852
青春是一個短暫的美夢,當你醒來時,它已早已消逝無蹤

珍珠宮

大廚勳章 BK Milk勳章

sharon852 寫道:
請問讚育醫院胡寶星夫人婦女診斷治療中心係邊 ? 係吾係有生育前檢查做呢 ? thank you very much

sharon852

你可打電話問問 2589 2100

男爵府

家計會有男醫生架??

民房

唔知係點架呢,我都冇去過
痛唔痛架....

民房

讚育醫院胡寶星夫人婦女診斷治療中心,婦科檢查 $420.00←貴喇,家計會都只係$335,我果時睇家計會既青少年保健中心,$220但只係幫26歲以下人士,家計會d人都ok,無咩野,唔痛架,我一有d女人病都會去家計會,起碼價錢平和d藥得先.
波子 寫道:
讚育醫院胡寶星夫人婦女診斷治療中心, 婦科檢查 $420.00
全是女醫生, 醫生及護士都好好人而且樂意解答問題, 要預約.

男爵府

咁我想問佢檢d咩
我book 咗聽日呀
好驚痛
咁大個女都冇body check 過架

民房

你bk 左邊到做呀?如果係家計會你去搜尋到打家計會. 你去佢網址到睇,有講哂做d咩同幾錢.
kmyi0_0 寫道:
咁我想問佢檢d咩
我book 咗聽日呀
好驚痛
咁大個女都冇body check 過架

男爵府

我book 咗旺角
青少年個隻<---- 26歲以下
但佢淨係話係

女 性 保 健 服 務
包 括 診 金 、 常 規 體 格 檢 查 、 盆 腔 檢 查 及 子 宮 頸 細 胞 檢 驗

都咩知咩叫規體格檢查,子宮頸係咪即係放支嘢入去"new"d嘢個隻??

男爵府

呢幾日有d頭暈暈, 又唔係好想去

民房

唔好咁樣俾借口自己, 做checking之嗎...

大宅

有。灣仔同土瓜灣都去過。ok啦。

男爵府

我"tun"左去下星期六啦
呢次一定要去架啦

jackywkleung 寫道:
唔好咁樣俾借口自己, 做checking之嗎...

男爵府

普通婦科檢查係咪$$335??

民房

去過黃大仙個間, 都ok! 都係女e生, 唔記得$$, 不過上家計會網應可check到!

首頁

尾頁

跳至