媽媽會所

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: ***03年4月BB媽咪請進 (Part 2)***

嵐嵐,

Pls advise why I chick in part (1) but cannot see any pass documents.

禁止發言

Re: ***03年4月BB媽咪請進 (Part 2)***

大宅

Xanthe, 我都想知
嘉理子 寫道:

Xanthe, 我想問下您個名點發音

子爵府

醒目開學勳章

Mag & 嘉理子,

我個名發音係..... san-fie!

子爵府

ladybird, rosetta and mag,

Thank you for your advice. 但如果比被囡囡蓋, 佢會踩到張被去床尾 若比BB睡袋(固定身體個款), 佢就熱到濕晒枕頭. 所以宜家比背心睡袋佢訓, 佢可以叻到企起身行

子爵府

ggw,

我代嵐嵐答你 ah, pls click***03年4月BB媽咪請進 (Part 1)***

由於BK進行升格工程, 如各位發現剔入舊有的"討論", 文章後未見有內容, 請大家作網址修改便可看到, 如下:
原有網址:
http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=38531&forum=35&2

請將紅色的viewtopic修改為

viewarchive

就可進入可以看到文章內容的新網址:
http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewarchive.php?topic_id=38531&forum=35&2

請注意:由於題目在過去30天內沒有會員回應,已被轉移至一個不能寫入的資料庫中。會員不能作出回應,不便之處,敬請見諒。
ggw 寫道:
嵐嵐,

Pls advise why I chick in part (1) but cannot see any pass documents.

Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

子爵府

醒目開學勳章

各位媽咪,

唔該明天晨1早開返個新topic因為聽日係我哋的大日子!
請問題目係嘜好呢?大家建議下:
"03年4月精靈BB(PART 3)之我哋1歲啦!"

大宅

我贊成用這個題目.

maylie

Xanthe 寫道:
各位媽咪,

大宅

我都贊成用這個題目.咁請問邊位媽咪開呢?:-P

Xanthe 寫道:
各位媽咪,

子爵府

[size=xx-large]嵐嵐21 has already opened the topic "03年4月精靈BB(PART 3)之我哋1歲啦!" Pls go to
[size=xx-large]03年4月精靈BB(PART 3)之我哋1歲啦!

別墅

嵐嵐,

Thanks so much.

大宅

嵐嵐,

Thanks so much

首頁

尾頁

跳至