跳至

首頁
34567...8

尾頁

複式洋房

Re: DO 圖地帶(招集100B頭中..詳情see第一頁)

開個 GMAIL 啦~
2G..... 冇咁易爆~
我 SEND 個 Invite 過佢先~

大宅

Re: DO 圖地帶(招集100B頭中..詳情see第一頁)

鴨仔蛋, sent u 4 photos ar... 'coz don't know how too choose ar... pls check and pick one you think the best lar... thx alot ar...

godivachoc mom

大宅

畀面勳章

Re: DO 圖地帶(招集100B頭中...)

鴨仔蛋:
我已經e-mail咗相比妳,請查收! 如有問題請pm我啦 ! 謝!

複式洋房

鴨旦媽已經開左個 GMAIL A/C >> [email protected]
不過唔敢包佢會唔會 CHECK O黎個 A/C......

大宅

鴨仔蛋,
我想問要比幾多個月大既bb相你架?

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

鴨仔蛋,

啱啱send咗張靚相俾你喇,麻煩哂!

如果收唔到就PM或email我喇! :mrgreen:

男爵府

鴨仔蛋,

已send新相給你,請check E貓,thx!!!

男爵府

芊芊呢張大頭相好Q

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: DO 圖地帶

kathychoi,
多謝多謝 ,再讚我會hill 架喇
係未又整d乜圖呀?send初生定最近果d?
kathychoi 寫道:
peaceaa1122~
殷殷真係好靚女呀 >0<
send d 殷殷既相俾我[email protected]

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

鴨仔蛋,
我都send

子爵府

Re: DO 圖地帶

依個係事實呀嘛 :mrgreen:
整圖可以加殷殷d 相落去..不過最好就係俾相薄條link ..等我地兩傻可以得閒走去偷相

peaceaa1122 寫道:
kathychoi,
多謝多謝 ,再讚我會hill 架喇
係未又整d乜圖呀?send初生定最近果d?[quote]
peaceaa1122~
殷殷真係好靚女呀 >0<
send d 殷殷既相俾我[email protected]
[/quote]
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

子爵府

嘩..朗言做咩呀..個樣變左既..嚇到我以為睇錯添

鴨蛋~
你個e貓爆左未呀?? 等我send 夠世然一百張相俾你揀過夠+迫爆你個e 貓

LongYin 寫道:
send 多幾張俾鴨蛋姨姨留低丫嘛,
等佢得閒再整圖果陣米可以用朗言張相黎試囉。

鴨蛋,
你個mail box 爆左,我最後send 得兩張咋。 :cry: [quote]
樂爸爸 寫道:
LY爸
做乜你一次SEND 三張~~
[/quote]
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

子爵府

咩入場no?? 乜我唔係vip 黎架咩
你揀啦..你又唔係無我babyhome 個id 同pw ..入去偷

鴨仔蛋 寫道:
[quote]
鴨蛋~
記得唔好miss 左世然呀 >0<

傻k~

要登記入場no./e-mail add/....
咁你like邊張ar~@@""[/quote]

男爵府

鬼整!!!
呢排朗言做乜成日換D令人唔認得的相,我都係鐘意伸

大宅

嘩..朗言做咩呀..個樣變左既..嚇到我以為睇錯添

鴨蛋~
你個e貓爆左未呀?? 等我send 夠世然一百張相俾你揀過夠+迫爆你個e 貓

[quote]
LongYin 寫道:
send 多幾張俾鴨蛋姨姨留低丫嘛,
等佢得閒再整圖果陣米可以用朗言張相黎試囉。

鴨蛋,
你個mail box 爆左,我最後send 得兩張咋。 :cry: [quote]
樂爸爸 寫道:
LY爸
做乜你一次SEND 三張~~
[/quote][/quote]

傻K~

你同10巴星的相我唔得閒選架喇~蛋照都未選呀~
記得4月5日前send來~

每人send一張比我方便do~'100B圖"

大宅

sorry,不能一一回答~>O<""

我排左大家入場次序~相都mark好no.
見到自己個名/email係ok左的相~
未見的就send5-6個月B相一張~來鴨鴨mail(最後收相4月5日)~THX~

[email protected]
[email protected]

01)yiuyvonne
02)mandy
03)nnyim(kitna)
06)"Barry Chan"
08)JOANN LEUNG
09)katherine chiang
10)swwong1207
11)Money Chan
12)Kitty KY PUN
13)Eva Liu
14)pretty penny
15)"Janice Tsui"
16)Cola Tang <[email protected]>
17)niki leung
18)Christine Tsang
19)"Janice Lo"
20)"Yuen Yau Lam" 小悠
21)"Veronica Siu"
22)"man ngai" 1
23)"an su"
24)"Carol Tong" friend"?<[email protected]>你寫比我d字出左亂碼...
25)joyce wong

PS:JOANN~改好喇~08is警察帽芊芊~

睇B入場進度~係"40-50B圖"呀~hahaha..)))))) :mrgreen:

男爵府

Is it photo 8) & photo 25) is the same

民房

時壞時不壞的我時壞時不壞的我

大宅

我都email給你,謝謝!

洋房

鴨仔蛋:
我send咗bb張相比你啦!如有問題請pm我吖!
其實我之前send過比你,不過可能你收唔到,所以再send多次比你,唔好意思!

首頁
34567...8

尾頁

跳至