美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

騎馬機成績報告表

應承大家要報告成績:

3月22日晚開始用, 每晚用半小時, 只係weekday做. 已減掉3磅, 腰瘦左一吋

男爵府

Re: 騎馬機成績報告表

我都報告成績: (我用osim)

3月20日晚開始用, 每晚用30至45分鐘, 好勤力. 減掉3磅, 腰瘦左2吋. 肚腩細左1吋.

老公用30分鐘, 不過唔係晚晚用, 只減到1磅咋.

報告完畢.
用時間黎減少傷痛.

伯爵府

沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

男爵府

效果好似唔錯啵.......osiim幾多錢架? $8xxx-?

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

It seems quite workable....

May I know the price of Osim 騎馬機?

Thank you!

侯爵府

都唔錯BOR

民房

幾正喎! 我係討論區見d媽咪話Panasonic好似好過Osim喎, 係唔係呀?
Osim 好似$5xxx, Panasonic要成$1xxxx架。

大宅

瑪花 寫道:

應承大家要報告成績:

3月22日晚開始用, 每晚用半小時, 只係weekday做. 已減掉3磅, 腰瘦左一吋

瑪花,

你係咪跟住隻 vcd 做呀?我買咗成 2個月啦,不過好少做,如果咁勁我要拿拿林 keep 住做啦! 你有冇加埋節食?

大宅

我都買左 osim 馬, 不過 29 號先剛送黎, 但係佢隻 vcd o岩o岩冇貨, 要 4 月先有得俾我. 剛o岩又撞著 m 黎, 所以只係做左 1 次 15 分鐘. 我都一定要努力加油先得喇.

男爵府

我都未有隻vcd呀. 要1/4先有貨.
我就冇特別節食, 只不過食得清d. 都減到3lb. :mrgreen:
用時間黎減少傷痛.

大宅

Decem,

做左幾耐減 3 磅呀, 我依家夜晚都盡量食清 d 同少 d, 休息 1 個鐘先騎 15 分鐘馬.

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

osim 都有vcd 送呀?
咁快有效呀? 攪到我都想買.
但係有想五月開始游水....

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

真係咁work?? 好心動tim..但係要$1xxxx bor

複式洋房

我係用緊Panasonic! 我鍾意用個workout program, 因每次用完30分鐘都會出汗, 我腍住由下星期一開始做45分鐘. 不過慘啦, 鐵血保鏢今日做完, 下星期可能無心機騎咁耐

複式洋房

Jmum:

我無跟住隻dvd做同埋無節食o架, 不過做緊時有時手臂會左右搖擺, 好似做arobic 咁囉. :-P

大宅

瑪花 寫道:

Jmum:

我無跟住隻dvd做同埋無節食o架, 不過做緊時有時手臂會左右搖擺, 好似做arobic 咁囉. :-P

瑪花,

我通常做 "HIP" 果 part,個 hip & 大脾真係 firm 咗,不過我又同時有做 yoga,所以唔知係咪部機咁 work law! ?-( 不過睇見你咁有效,我都要 keep 住做先得!

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

記得KEEP住上黎講近況.
因為真係好貴, 所以都想睇定D先決定買唔買.
Latte, 又名臭TE或臭喵

大宅

好似幾好咁喎!咁做個陣累唔累架?

洋房

我都買左呀,但係要七號先送貨囉,真係等到頸都長喇...你地用左有無瘦到呀?希望真係可以瘦到啦~keke :-P

複式洋房

好貴喎....
我寧願去做gym, 因為通常買左之後開頭就會用, 但之後多數都係放係度封塵

首頁

尾頁

跳至