嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問天水圍/元朗/屯門有沒好的兒科專科醫(氣管)~~~急.急.急..唔該!!

唔該有冇好既專科醫氣管的醫生介紹,我仔仔2歲了,一到轉天氣、食少少凍野、冷親就有排醫,見到佢真係好心痛呀,每次一病就要個幾月先好,跟住冇耐又黎,轉過好多個醫生同藥水都唔見好...一見越瘦~~~~唔該幫幫忙丫!!!
我好驚佢會引致哮喘!!!

大宅

Re: 請問天水圍/元朗/屯門有沒好的兒科專科醫(氣管)~~~急.急.急..唔該!!

請問你住邊區呀?
Perria 寫道:
唔該有冇好既專科醫氣管的醫生介紹,我仔仔2歲了,一到轉天氣、食少少凍野、冷親就有排醫,見到佢真係好心痛呀,每次一病就要個幾月先好,跟住冇耐又黎,轉過好多個醫生同藥水都唔見好...一見越瘦~~~~唔該幫幫忙丫!!!
我好驚佢會引致哮喘!!!

大宅

Re: 請問天水圍/元朗/屯門有沒好的兒科專科醫(氣管)~~~急.急.急..唔該!!

我住天水圍...如果個專科醫生係好好既,遠d都冇問題...!!!

大宅

你所講係咪私家醫生?
Perria 寫道:
我住天水圍...如果個專科醫生係好好既,遠d都冇問題...!!!

大宅

係呀~~私家診所.

大宅

你知唔知大興係邊呀??大興有個醫生幾好....佢叫做梁兆基....係惠康隔離..
Perria 寫道:
係呀~~私家診所.

大宅

咁請問呢個e生係咪醫小朋友氣管很好的???

男爵府

好媽媽勳章

bb都2歲喇,唔一定要去睇兒科,不如去睇元朗既利知行啦,我個姪仔都係氣管好差,睇兒科成日都唔好,睇利知行就快好d,佢係氣管專科,電話:
2479 1888

大宅

我就唔係咁清楚....不過我媽咪有嚴重哮喘問題....呢個醫生都醫得好好....我細個時都有睇佢....呢個醫生起碼有二十幾年歷史..... ..個度有好多人睇.....間野好細....
Perria 寫道:
咁請問呢個e生係咪醫小朋友氣管很好的???

民房

啟豐園有位除近明醫生好好家,又有醫德,不防揾佢呀,我仔仔都係睇佢家

大宅

carykwok

我想問下利知行係咪診所/其他???近元朗邊度??

大宅

Camil-Sin

呢位e生的名都有聽過,係咪係屯門區呀,因我唔太熟啟豐園!!!請問有冇電話或地址??

男爵府

好媽媽勳章

Perria 寫道:
carykwok

我想問下利知行係咪診所/其他???近元朗邊度??

係診所,係大馬路近差館,你打電話去問下丫

首頁

尾頁

跳至