自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章

我接觸BK都有十年了,人生有幾多個十年

kawai120  +1  發表於 12-9-14 11:30

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

多左攪屎棍

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

網速相比更慢

kawai120  +1  發表於 12-9-14 11:30
KT0603  LIKE  發表於 12-9-12 14:00

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

大把人網上牙斬斬,現實x春蛋:;pppp:

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

應同,而家o既bk已經唔係以前o既bk
典解茅lala又要禾千名

子爵府

回覆:今曰突然好想出過post,覺得bk同六年前改變好多

時間耐左多左人上就係複雜啦。。

禁止訪問

伯爵府

引用:我喜歡以前bk多d,好多媽咪好真,好肯幫人

原帖由 chloe18媽媽 於 12-09-12 發表
我喜歡以前bk多d,好多媽咪好真,好肯幫人,宜家吾同晒
agree.

禁止訪問

好媽媽勳章 大廚勳章

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

好認同……所以我一返到屋企多數上FB,追劇集……小上BK了……
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

打手多咗好多

呢個係成名嘅代價
祂對我說:「我的恩典夠你用的,因為我的能力是在人的軟弱上顯得完全。」

大宅

所有野都在變,BK當然也不例外.

男爵府

回覆:今曰突然好想出過post,覺得bk同六年前改變好多

我係bk 8年( 舊賬號因當年改動左d野之後無左) 以前一呼百應d

kawai120  +1  發表於 12-9-14 11:31

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

ihv2kids 的帖子

原本5止我咁諗呀?!我依家入好多post,d人一開始就插o左先,5係搞清件事就搵位插。
你地問有咩5同,就好似BK以前係一間校風清純o既學校,依家係一間飛仔學校咁囉!(個人感覺)

m--m  d人一開始就插o左先,5係搞清件事就搵位插  發表於 12-9-13 12:56

侯爵府

2023年兔年勳章 2018母親節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章

chloe18媽媽 發表於 12-9-12 13:03
agree

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

人多左, 自然複雜左!
放下自在

象牙宮

detail d

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

引用:我喜歡以前bk多d,好多媽咪好真,好肯幫人

原帖由 chloe18媽媽 於 12-09-12 發表
我同意。十年前,邊有人上黎搵交鬧?邊有人插人?

kawai120  +1  發表於 12-9-14 11:31
My Two Princess

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

引用:而家係唔係都會開POST直駡(對象是會員,版主

原帖由 KT0603 於 12-09-12 發表
而家係唔係都會開POST直駡(對象是會員,版主,BK管理員).
好慘

My Two Princess

首頁
12345...7

尾頁

跳至