自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

子爵府

xodebby 發表於 12-9-13 13:06
我都係依一年先加入bk~~
咁你要識得走位啦
見我打錯字唔洗客氣可隨意提醒我,請勿縱容我

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆:今曰突然好想出過post,覺得bk同六年前改變好多

人總會變

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

男爵府

BB防敏心得分享勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

10年前網絡重未流行, 依家就流行用網絡發洩,做生意,宣傳
轉變就一定會有, 所以大家要認清信息是真是假, 睇到故仔咪當娛樂笑吓囉
大家可以去我的文討論墾丁旅遊問題

http://www.baby-kingdom.com/foru ... &fromuid=713096

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

DoReMi媽媽 發表於 12-9-13 13:13
老友, 你look咗2分啦

嘩哈~ BK 果然~真係同六年前改變好多~~~

以前唔會HANG 機嘛~

冤枉呀少奶, 我出一次架咋~ WAKAKA~~~

DoReMi媽媽    發表於 12-9-13 14:33

大宅

畀面勳章

引用:我覺得多咗人來搵食

原帖由 我想生三個 於 12-09-12 發表
我覺得多咗人來搵食
X2

禁止訪問

子爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

m--m 發表於 12-9-13 13:14
咁你要識得走位啦
係..知道知道~~請多多關照~~

m--m  我得好少分架咋  發表於 12-9-13 16:14

水晶宮

成班都處抽,有冇比入場費樓主架?
Bye

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆 chloe18媽媽 的帖子

樓主, 吾好話六年, 同十年前開始上bk比, 除左廣告多左外我覺得無乜吾同喎. 上討論區傾下計吾會係想搵人幫(人地亦無乜義務幫你), 吾同既! 抱住輕鬆心情上bk.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

公爵府

話人到處插自己又插得少咩 攞黎講

子爵府

chloe18媽媽 發表於 12-9-12 13:03
我喜歡以前bk多d,好多媽咪好真,好肯幫人,宜家吾同晒
人多就雜,無計,發展既必經階段,無得避,依+都好,正正係社會縮影,可以練EQ

男爵府

以前冇咁多膠post

珍珠宮

大廚勳章

我上咗嚟兩年多少少,感覺已經差好遠。但我相信唔單止BK唔同咗,係成個社會都唔同咗。

珍珠宮

大廚勳章

引用:所有野都在變,BK當然也不例外.

原帖由 GCMa 於 12-09-12 發表
所有野都在變,BK當然也不例外.
”知否世事常變,變幻原是永恆…”

真係好有意思

公爵府

我都係今年先上bk
期待2019

子爵府

FullOfBlessing 發表於 12-9-13 17:58
我上咗嚟兩年多少少,感覺已經差好遠。但我相信唔單止BK唔同咗,係成個社會都唔同咗。

...
我有一排冇上嚟,好似唔見咗好多人咁
見我打錯字唔洗客氣可隨意提醒我,請勿縱容我

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

世界每天都在變,唔出奇

珍珠宮

大廚勳章

引用:有d人係唔係都串串貢鬧一餐,心理極之不平衡

原帖由 m--m 於 12-09-12 發表
有d人係唔係都串串貢鬧一餐,
心理極之不平衡
你已道出重點!

其他咩有五毛、打手都係次少少的原因。

珍珠宮

大廚勳章

引用:Quote:FullOfBlessing+發表於+12-9-13+17:5

原帖由 m--m 於 12-09-13 發表
我有一排冇上嚟,好似唔見咗好多人咁
有一排都發現唔見咗你,以為你從此消失天。

首頁
23456...7

尾頁

跳至