跳至

首頁
12345...14

尾頁

別墅

媽咪bb用品大格價

懷孕後, 要買自己野, 又要買bb野, 支出真係唔少呀, 做個精明既媽咪, 買野之前要格價. 希望各位媽咪如果知道邊度有平靚正既媽咪 / bb用品就係度留言, 整個running list, 等大家可以作個參考呀

媽咪用品

medela電動單泵 (baby outlet) -- $620
medela電動雙泵 (baby outlet) -- $1150
avent手動單泵 (護協) -- $240
pigeon手動單泵 (護協) -- $144
pigeon乳墊 (護協) -- $80
tipex乳墊 (護協) -- $39
免水洗髮帽 (護協) -- $22.5

bb用品

pooh床單set (baby outlet)-- $429
(護協) -- $424 (暫時冇貨)
姆明床單set (baby outlet) -- $429
avent消毒奶樽煲 (護協) -- $608
思詩樂棉花120片 (護協) -- $25
思詩樂濕紙巾30包 (護協) -- $25
nuk天然浴棉 (護協) -- $44

別墅

Re: 媽咪bb用品大格價

Thanks拖肥!!! 太好喇, 太有用喇個list..., 咁我哋以後有d乜嘢平嘢都可以上嚟update...

大宅

拖肥:

THANK YOU AR~ :lol:

複式洋房

如果要買bb紗巾,純白嗰種,兩層既,响花園街最平呀.我個friend啱啱幫我去黎. $28/6條呀.但係佢唔知街名,佢話係嗰兩條街先賣bb嘢架喎.

別墅

wanyan好似話之前去過搵唔到間舖呀...

大宅

係呀,行到C下C下都唔見

複式洋房

carmen412 / wanyan,

唔,但係我個friend話係嗰兩條街有好多架.我可能呢個星期六會去完護協之後去,如果係既話,我抄低條街名俾你地啦.

複式洋房

有這個list... 實在太好啦... 我都要努力.... 搜攞下d 平靚正野先...

別墅

aeropybb, 咁就麻煩你抄底個街名,然後update個list喇

別墅

Thank you!!!

aeropybb 寫道:
carmen412 / wanyan,

唔,但係我個friend話係嗰兩條街有好多架.我可能呢個星期六會去完護協之後去,如果係既話,我抄低條街名俾你地啦.

別墅

好野~
格價兵團黎啦

複式洋房

剛剛看完報紙,發現尖沙咀有展銷,有Comme Ca Kids,Winne the Pooh, Chickeeduck, Hallmarkds, Ladybirds......的童裝,嬰兒用品, 全部二折起,各位媽咪,有時間可以去睇吓。

尖沙咀廣東道11号世界商業中心3樓海港城展銷集
4-4-06 to 9-4-06
tel : 2118 2008
[size=medium]岑展滔於2006年6月16日出世Sky's Album

別墅

ClaraSham, 多謝報料

別墅

由4�7至1�5,全線永安同0�3 BABY 有BB FAIR,好似好多產品都會特價。由於時間咁長, 各位媽咪可以慢慢揀心水物品喇

另外,由依家到17�4,係永安買滿$300仲有印花,儲齊五個,係24�4前買滿$300就可以當$100用。

BB FAIR + 印花優惠,各位媽咪留意喇 :mrgreen:

複式洋房

ClaraSham, 拖肥:
多謝你地報料呀

大宅

千色店都做緊bb展
now to 9/4

我今見到o的野好平~好抵
不過無買到~都係去左護協夾下價先

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我去左tonnsland買左好多elle同disney衫褲仔, 由初生bb衫到第時一歲都有買, 買左17件, 其實鞋仔抵買, 好多涼鞋款, 不過我阿b都未出世, 下年開倉再買lu, 真係買唔晒, 我係呢度用左四百幾......

跟住去左hallmark babies, 雖然discount好少, 但好多人睇, d料好正! 我買左2件b女夾拿衣, 好cute架, 另外3條褲仔, 可以冬天時著, 咁又洗左三百幾......

我見disney果面好多人, 不過已經好累又要趕住走
:-(
ClaraSham 寫道:
剛剛看完報紙,發現尖沙咀有展銷,有Comme Ca Kids,Winne the Pooh, Chickeeduck, Hallmarkds, Ladybirds......的童裝,嬰兒用品, 全部二折起,各位媽咪,有時間可以去睇吓。

尖沙咀廣東道11号世界商業中心3樓海港城展銷集
4-4-06 to 9-4-06
tel : 2118 2008
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

別墅

嘩)))))))
好似好抵喎,我放工都去睇下先..

別墅

話時話, 我都响elle買咗好多嘢比bb, 因為實在又靚又抵呀!!! 值得一看...

別墅

carmen412, 你有去到個bb用品展呀. 我朋友4號個日去, 佢話好多人呀, 叫我唔好去喎, 話怕會被人撞到個肚...

除左衫仔之外, 請問有冇賣奶樽呀, 消毒奶樽煲等呀? 我係度格緊價, 邊度買nuk既消毒奶樽煲平囉

首頁
12345...14

尾頁

跳至