自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章

回覆:你地覺得人生邊個階段係最開心?

而家因為有個愛我包容我嘅c6

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

我自己享受初中果時,無咩憂慮

瑪瑙宮

畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

1999年

好可惜,一直以為好深既緣分,原來好淺-節錄<野豬.黃子華> »

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

工作,家庭如意的時候

寶石宮

大廚勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 畀面勳章

vincentoby 發表於 12-9-13 11:47
我覺我係二十歲出頭...剛畢業出黎做野係最好...無家庭負擔...無小朋友要照顧
...
agree

象牙宮

2024年龍年勳章

超級特務 發表於 12-9-13 12:03
結婚至未有bb果段時間

me 2

一年可以去幾次旅行

想食咩都得
想睇戲又隨時可以去
自由自在

e+ 咩都要考慮左小朋友先

伯爵府

畀面勳章

你地覺得人生邊個階段係最開心?

而家見到仔仔就心甜。老公同我媽媽一個知己都錫到我燶。而家好幸福。

男爵府

讀書時期!!
自由自在.. 一大班同學嘻嘻哈哈又一日..

男爵府

決定同老公即當年嘅男朋友拍拖之後
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

結婚

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:vincentoby 的帖子

when i was small

珍珠宮

引用:我覺我係二十歲出頭...剛畢業出黎做野係最

原帖由 vincentoby 於 12-09-13 發表
我覺我係二十歲出頭...剛畢業出黎做野係最好...無家庭負擔...無小朋友要照顧
...
出來做嘢幾年,儲到少少錢去潛水旅行,買潛水器材潛水相機。呢段豪華又無憂嘅日子,一世不會忘記

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

小時候,冇負擔、冇乜野煩

The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

珍珠宮

20歲左右,有青春、有收入、有時間。

首頁

尾頁

跳至