自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

「直立式蒸氣燙衣器」好用嗎?

如題

大宅

Re: 「直立式蒸氣燙衣器」好用嗎?

幾好用~ 有地方又唔lazy 一買無防~
轉季時可以拿來蒸 被 和 外套 西裝 都得~ 但要是你要有骨的衣服就要用 iron 了~
歡迎光臨參觀 ¤朗朗小部屋®¤ hihi~朗朗boy來了~ 8月26日出世 ~ 同我玩啦 ~ 我好man架!嘻嘻!

複式洋房

皓朗ma

咁難唔難用? 信用咭送嗰啲掂唔掂架?

大宅

你用緊邊隻牌子呀?幾錢?

皓朗ma 寫道:
轉季時可以拿來蒸 被 和 外套 西裝 都得~ 但要是你要有骨的衣服就要用 iron 了~

別墅

我用左幾年啦,我覺得好好用,甚麼質地的衣服也可以用,我用緊果隻幾年前model,宜加應該更好!

大宅

好用, 但係0左地方.

複式洋房

會唔會整到間屋好濕?
皓朗ma 寫道:

子爵府

我都想換惠康個部直立式蒸氣燙衣器呀, 有無人用過呀

侯爵府

幾好用, 但惠康個部就唔知啦

大宅

之前的是在 "best" 買的 12xx 元(唔記得牌子)~ 唔會蒸到成日水~呵呵~因為咩都可以蒸的~ 有時西裝吸了嗅味又未想拿出去洗,就蒸蒸佢~ 幾好架~ 都唔太麻煩,因為好多 買3的"shop" 要都係用呢d架~牌子唔同咁話~

2002 ~
我想問吓邊間 visa card 送呢? 我覺得上千元的就ok~ 我估咋~嘻嘻~
歡迎光臨參觀 ¤朗朗小部屋®¤ hihi~朗朗boy來了~ 8月26日出世 ~ 同我玩啦 ~ 我好man架!嘻嘻!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

2002 ~
我想問吓邊間 visa card 送呢? 我覺得上千元的就ok~ 我估咋~嘻嘻~

我都想知丫

複式洋房

2002 ~

我都唔知呀,有時係街度見倒有,念住如果你地話有用,我就留意吓邊間送咋 :mrgreen:

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

2002 寫道:
[quote]
2002 ~

我都唔知呀,有時係街度見倒有,念住如果你地話有用,我就留意吓邊間送咋 :mrgreen: [/quote]

係丫我都留意緊,一齊丫,見到有就再上黎報料 la

複式洋房

sure

[quote]
cindyheng 寫道:
[quote]
2002 寫道:
[quote]
2002 ~
我想問

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

睇下熨咩啦, 如果d棉立, 絨褸, 塞左幾季塞到縐晒, 用蒸氣機熨一野, 即刻直晒, 好正
有d唔熨得既質地好似絲, 絲絨等, 用蒸氣機都唔怕熨壞衫
不過如果西褲呀, 要熨骨, or恤衫d摺位領位, 都係熨斗方便d

首頁

尾頁

跳至