美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

男爵府

請問各位這間 #167 & #168 是否都是水妍 CREAM? #167有個(津)字有咩分別?
http://item2.gmarket.co.kr/Engli ... goodscode=242580286

Thanks.

男爵府

請問各位有冇雪花秀潤唇膏(貨裝) 的link? thanks.

大宅

hi 我係新手我G咗野,到咗果邊WAREHOUSE,我見自己GACCOUNT有負數好似仲要我俾多少少錢,甘應該點俾?同埋係咪要俾咗先會送貨俾我?麻煩各位SISTER幫忙!!!!!

大宅

回覆 blackelly 的帖子

我都試過爭少少不過而家唔使俾架, 個數會喺G account入面, 你下次再買嘢先要俾返

blackelly    發表於 13-7-23 11:57

大宅

DayDaySleep 發表於 13-7-23 11:48
回覆 blackelly 的帖子

我都試過爭少少不過而家唔使俾架, 個數會喺G account入面, 你下次再買嘢先要俾返 ...THX 原來係甘!!!

大宅

我想問下咁多位,
有冇邊間shop ge Tony Moly & banila co係多款d架??
因為唔想買10樣野分開10間shop丫.....

同埋我想問下, banila co 個官網會唔會SHIP黎香港架?因為係佢最多款....

唔該哂咁多位

大宅

請問大家最近有G野嗎?
因朋友上星期付款後,全部貨品也到G那裡,但一直沒有安排上機,
幾天也看不到,郵件號碼?
以前全部貨到G,G馬上發貨,但今次一直沒有上機

大宅

引用:hi+我係新手我G咗野,到咗果邊WAREHOUSE,我

原帖由 blackelly 於 13-07-23 發表
hi 我係新手我G咗野,到咗果邊WAREHOUSE,我見自己GACCOUNT有負數好似仲要我俾多少少錢,甘應該點俾?同埋係咪 ...
呢個係佢原本收多咗妳運費,而家退返₩890留待下次購物時可以減架,我今次買咗兩次,合併運返嚟,所以佢退咗₩31300係我account 度。

大宅

BC2001 發表於 13-8-6 20:17
呢個係佢原本收多咗妳運費,而家退返₩890留待下次購物時可以減架,我今次買咗兩次,合併運返嚟,所以佢退 ... 但係 -₩890 wor!

大宅

回覆 BC2001 的帖子

你睇清楚-890,我都是- 1900我都想知系唔系我欠佢地錢????

大宅

引用:回覆+BC2001+的帖子你睇清楚-890,我都是-+1

原帖由 coffee1991 於 13-08-06 發表
回覆 BC2001 的帖子

你睇清楚-890,我都是- 1900我都想知系唔系我欠佢地錢???? ...
對唔住喎,打攪哂。

別墅

回覆:Happy Gmarket beauty 揮手區

好詳盡

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

回覆:Happy Gmarket beauty 揮手區

版主示:現關閉本文。

雖然我在線,但可能行開左

複式洋房

想問問我D 貨係買既時候賣家估少左重量, 而家要補回 Additional fee, 但係我按 pay 制時佢又出現 Guests are limited to purchasing products.
請問有無人知點解決?

首頁

尾頁

跳至