跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 英屬婦女島註BK分站~Part 3

Wa,
唉, 呢d咁叫做命苦囉, 我老細而家坐得咁近我地, 真係想偷吓懶上網都唔方便, 最弊有時無嘢做時先難頂, 唔通玩手指咩, 唯有幫同事手做吓filing打發時間囉!

Louise,
唔係babyhome果d呀, 係我地香港媽咪們晌4月9號的gathering相呀, 妳check check email啦!

我個lulu放埋呢兩日都返學喇, 好嘢……唔駛成日晌屋企搞搞震!

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

我想整babyhome網....但未有心機睇點做 :-|
我女2001年1月8日QE出世  

子爵府

yat

我唸遲一兩星期你會慣o的. 你o的同事無野咁做乜呀?可能你老板係你後面都係上緊網咋

不過你咪快快趣趣睇完用word 打,打完paste 上去咁咪無咁覺law.

之前我地o的同事又係搬

伯爵府

wa

妳哋係咪好似"女人唔易做"咁電腦咁溝通架

子爵府

Gloria

我都係覺得上網傾會多野講o的, 面對面唔知講乜好, 好似我地每次出來真係講唔到好多,因為又多個小魔怪攪住.

伯爵府

wawa 寫道:
Gloria

我都係覺得上網傾會多野講o的, 面對面唔知講乜好, 好似我地每次出來真係講唔到好多,因為又多個小魔怪攪住.

yes

等待驗證會員

wawa 寫道:
Twin

你係dorset 邊度住呀?

BLANDFORD FORUM---- between POOLE and BOURNEMOUTH :lol: :lol:

等待驗證會員

yatjeh 寫道:

Louise,
唔係babyhome果d呀, 係我地香港媽咪們晌4月9號的gathering相呀, 妳check check email啦!

我個lulu放埋呢兩日都返學喇, 好嘢……唔駛成日晌屋企搞搞震!

一姐,

哦...................唔該晒

等待驗證會員

一姐,

您 send 咗去邊個 email 呀 [email protected]

子爵府

wa,

我夠想咁做啦, 最幣係公司都上唔到bk, 我今日load咗成日先成功load到一次係全版見到咋 :-(

子爵府

twingirls 寫道:
一姐,

您 send 咗去邊個 email 呀 [email protected]

louise,

唔係呢個呀, 係louisecheung.....something架!

子爵府

gloriap 寫道:
[quote]
wawa 寫道:
Gloria

yes [/quote]

超級同意

等待驗證會員

yatjeh 寫道:
[quote]
twingirls 寫道:
一姐,

louise,

唔係呢個呀, 係louisecheung.....something架! [/quote]

一姐,

louisecheung.....something 嗰個e 貓冇再用啦,而家用[email protected]

子爵府

twin

我唸我大約知係邊, 我o個時係Bournemouth住

子爵府

我公司今日上網出奇地好順暢呀, 不過可惜個衰boss晌度呢! :-(

Louise,
咁我晏d再send過比妳啦!

子爵府

Yat

世事既野,往往都係咁不如意.

子爵府

wa,

咪就係咁不如意, 我就採取同friend用email傾計而唔用msn/skype喇!

禁止訪問

子爵府

沙,

仲有兩個多星期就生得喇喎,妳的心情如何呢,緊張嗎?

伯爵府

妳班野?!一係就冇人出聲;一係傾到飛成版 ?-( :lol:

首頁

尾頁

跳至