懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

6月生我媽媽買哂野未?

如題

大宅

Re: 6月生我媽媽買哂野未?

未,未,未,剩係買左bb床,其它野4月尾先至開始買
晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

大宅

買晒la, 因為怕遲啲個肚太大行街唔舒服

男爵府

差唔多買晒喇...仲欠床圍, 同沖涼盤!!
依家己經唔多行得, 好易氣喘, 頭暈....遲d一定行唔到, 所以一早開始買

hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

複式洋房

我都買晒啦~,再唔買,遲d行唔到就無得買架啦~
:-

複式洋房

只係買咗床, 床圍, bb車同一啲衫仔, 其他如沖涼盆, 走佬袋, 奶樽 (會有人送)都未買呀, 睇咁多準媽媽都己經7788, 真係要快啲 :mrgreen:
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid204/p485b77de116ccd2652c20571f5c4d13d/ef796fb5.jpg[/img]

大宅

哈哈~
我都未買齊呀!
包括:走佬袋既野~床單~床圍~浴盤.......

伯爵府

仲欠床圍, 同沖涼盤...都會呢排買埋架喇

大宅

醒目開學勳章

我都買晒啦,要拎既[親友送]個d都拎埋~
費是遲左拎唔岩又要走去買,又怕我老公唔識買,所以個個月都叫佢同我去買,唔洗一次過買晒....d錢都好金架-.-

大宅

我都未買齊呀!
欠:走佬袋既野、床單、床圍、床仔、櫃仔.......
聽說花园街有D好平的衫仔,你哋有冇見過呀?
教養孩童,使他走當行之道,
就是到老他也不偏離. 箴言:廿二章六節

別墅

買左好多嘢,入院嘢、BB衫、奶樽及煲....
...但好似重有嘢要買,所以越諗越多..

複式洋房

聽其他媽媽講有個6元檔的衫好正, 自己都去咗買, 嗰到大部份賣的都係短袖夾衣(過頭穿), 包被, 同毛巾仔, 我都樣樣買啲, 但係買咗後聽我奶奶話初生b未識調節體溫, 都要著長袖的和尚袍比較好, 好彩只係6元, 就等奶奶見唔到時同佢著囉, hee hee
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid204/p485b77de116ccd2652c20571f5c4d13d/ef796fb5.jpg[/img]

別墅

我仲未買架,等老公得閒先一起買,有佢拎好d架

大宅

我仲未買沖涼大毛巾,搵唔到d超軟毛巾!
究竟要唔要買鞋仔呢?

別墅

買哂了!!!

鞋仔?? 不用買, 買襪仔好了
caly

伯爵府

好媽媽勳章

我都買晒啦
只欠bb沖涼液同洗衣液,奶粉等入院時叫老公買
買左2包產婦巾巾,唔知夠唔夠呢 唔夠先叫老公買

大宅

終於買哂la

大宅

can you tell me where is 6元檔 ar ? thx.
ent12d 寫道:
聽其他媽媽講有個6元檔的衫好正, 自己都去咗買, 嗰到大部份賣的都係短袖夾衣(過頭穿), 包被, 同毛巾仔, 我都樣樣買啲, 但係買咗後聽我奶奶話初生b未識調節體溫, 都要著長袖的和尚袍比較好, 好彩只係6元, 就等奶奶見唔到時同佢著囉, hee hee

禁止發言

首頁

尾頁

跳至