跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 唔like擦鞋又要言論自由既媽媽

[size=x-small]17/4 (Mon) 帝苑酒店 - tea buffet

1. kapo + 軒軒 (未問老公)
2. Odelia + 乳酪
3.Michelle + 小肥
http://www.babyhome.com.tw/bb/23113

洋房

[size=x-small]17/4 (Mon) 帝苑酒店 - tea buffet

4. Suzanne+Samantha

別墅

17/4 (Mon) 帝苑酒店 - tea buffet

4. Suzanne+Samantha
5. Ricky + Felice
( 我想叫埋個街坊黎, 歡唔歡迎呢? )

別墅

Re: bbhk唔受歡迎既媽媽

odelia 寫道:

啱啱睇番隔離網,舊會員果part ...... 我想知其實阿Ken係咪唔係好大架咋?我覺得佢嘅處理手法唔係好成熟 ......
唔好意思,今日先有時間recall ......

晴晴媽回覆>>>>我對呢個網都感受良多呢~ 自從上年party之後我都少左上黎好多了, 以前日日上, 到而家每4,5日先上一次~ 曾經同班烈女好fd, 但佢地太過(烈)喇, 搞到我都驚左~ 而家一切回覆原狀, 但係一班朋友就咁就散左, 心情都係回覆唔到當年勇咁, 都係無咩mood成日上黎呢~ 不過都希望呢個網既網友大家和平相處, 唔好再有咩唔愉快既事件發生~ 我好明白日子耐左既一班朋友實會搞小圈子, 但請大家記住大家都係為人父母, 唔好做出或講出d踐踏人地行為, 性格既說話, 咁大家先可以以身作則, 做一個好榜樣架~~~ 我講既野係咁多, 都開始有d唔知自己up緊咩了(尋晚唔夠訓, 思緒較混亂, 唔好意思呀)

講到成熟, 尼個真係表表者!!! 心服口服!

洋房

ricky, 你個街坊黎我覺得冇所謂,人多仲熱鬧。

洋房

佢呢段心聲我覺得幾好笑。

catrickymok 寫道:
[quote]
odelia 寫道:

??睇番隔離網,舊會員果part ...... 我想知其實阿Ken係咪唔係好大架咋?我覺得佢?處理手法唔係好成熟 ......
唔好意思,今日先有時間recall ......

晴晴媽回覆>>>>我對呢個網都感受良多呢~ 自從上年party之後我都少左上黎好多了, 以前日日上, 到而家每4,5日先上一次~ 曾經同班烈女好fd, 但佢地太過(烈)喇, 搞到我都驚左~ 而家一切回覆原狀, 但係一班朋友就咁就散左, 心情都係回覆唔到當年勇咁, 都係無咩mood成日上黎呢~ 不過都希望呢個網既網友大家和平相處, 唔好再有咩唔愉快既事件發生~ 我好明白日子耐左既一班朋友實會搞小圈子, 但請大家記住大家都係為人父母, 唔好做出或講出d踐踏人地行為, 性格既說話, 咁大家先可以以身作則, 做一個好榜樣架~~~ 我講既野係咁多, 都開始有d唔知自己up緊咩了(尋晚唔夠訓, 思緒較混亂, 唔好意思呀)

講到成熟, 尼個真係表表者!!! 心服口服![/quote]

大宅

Ricky, 我都想quote呢段嘢出嚟 ...... 講真!我相信以前圍內嘅媽咪, 知佢環境唔係咁好, 好多時出街都唔洗佢點"付出", 因為體諒;知佢同男方家人唔多夾, 不斷開解, 因為支持;見佢經濟不境, 勸佢留番比自己, 人家有政府幫, 結果 ...... " 曾經同班烈女好fd, 但佢地太過(烈)喇, 搞到我都驚左~"!
唉~ 為乜?你哋答我為乜?同佢講道理, 佢當隻狗同佢"up"嘢, 以前我無知嘅表現, 實情係要同你對口形!你知唔知?真係為你好咋, o靚妹!你太不知天高地厚嘞!
Forget it all~~
I'm just a small potato ......

大宅

仲有, 阿Ken講" 如果你覺得失望你就要諗下邊個今自己失望.全世界都唔會無端端針對同一個人的." 佢知 ...... 但唔理解, 無用!

男爵府

odelia 寫道:

仲有, 阿Ken講" 如果你覺得失望你就要諗下邊個今自己失望.全世界都唔會無端端針對同一個人的." 佢知 ...... 但唔理解, 無用!

呢句說話真係講得好呀>>>>[全世界都唔會無端端針對同一個人]>>>係囉!又會有咁多舊會員會出聲講野呢.當然係有問題先會有咁多人出聲la

男爵府

烈女<<<呢個名我覺得幾型喎!e~~咁我地又洗唔洗又改咗名呢?<<< 唔like擦鞋既烈女>>

男爵府

catrickymok 寫道:
[quote]
odelia 寫道:

啱啱睇番隔離網,舊會員果part ...... 我想知其實阿Ken係咪唔係好大架咋?我覺得佢嘅處理手法唔係好成熟 ......
唔好意思,今日先有時間recall ...... [/quot

講到成熟, 尼個真係表表者!!! 心服口服!

喂~~人地都算係咁la,竟然可以講到d咁肺腑之言.而且又比咗咁個型既名我地,都算唔話得.

男爵府

算la~~od. 人地咁有heart去幫人,你都阻止唔到.咪有得佢囉.我一早就放棄咗la.我地比多d時間湊仔/女重好la,如果唔係又比人話我地唔識教仔/女 .唔以身作則.

別墅

尼段係我向佢之前向同一個post 度回的>>>>尼個post 講左好多正面ke 事實, 都係我想講ke 一d 好ke 事實, 一直我都唔鐘意同人嘈, 有乜好嘈? o岩傾o岩多咀, 唔o岩傾當佢透明, 都費事o陡時間打字...得閒無事周圍入去睇, 答到都答下, 幫下d 同自己當日一樣, 拿手唔成勢ke 新手媽咪.... 幫到人又開心, 尼度d 朋友都係咁識番黎.... 我一班朋友都係一樣....相信, 好多媽咪都係一樣, 因為朋友而上黎.

尼幾日, 我盡力唔去答咀嘈交... 到而家...[ 大團圓結局 ] ke 同時, 我用左好多時間向度建立ke 友誼, 日日上來談談情說說笑ke 日子, 隨住我尼班烈女朋友被人間接 [ 驅逐 ]而不再了....

我看著尼個 [ 大團圓結局 ] ....心中有一團火!!!!!
-----------------------------------------------------

留意!!!! [ 烈女 ] 係佢抄我的!

別墅

唔好介意我直接, 都唔怕坦白話我知... 點解唔見禮媽? 拿拿拿!!! 唔講清楚盞我又講錯野....

大宅

啱嘅就埋嚟啦!我諗大家都冇深究過要"侵"咩人 ......

洋房

不如改成:烈女風雲錄之唔like擦鞋愛自由同學會

哈哈哈!

kapopooh 寫道:
烈女<<<呢個名我覺得幾型喎!e~~咁我地又洗唔洗又改?名呢?<<< 唔like擦鞋既烈女>>

男爵府

我唔記得pm佢,因為我個contact list無佢,所以忘記咗,ricky你通知返禮媽

男爵府

烈女風雲錄之唔like擦鞋愛自由同學會

17/4 帝苑酒店tea buffet 3:30-5:30

訂咗7大7 b.計埋ricky個街坊.

留林小姐,同埋我個電話

男爵府

咁我真係高估咗佢tim

別墅

Re: 烈女風雲錄之唔like擦鞋愛自由同學會

kapopooh 寫道:
17/4 帝苑酒店tea buffet 3:30-5:30

訂咗7大7 b.計埋ricky個街坊.

留林小姐,同埋我個電話

e~ 我未問我街坊架...問左你地話ok 先叫, 好! 我問埋佢!

kapo, 邊位係林小姐???你姓林架咩???

首頁

尾頁

跳至