跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Re: 04"馬騮仔/女"入黎傾下....(part4)

[size=x-large]yeah!!! 俾個5黎!!!

[quote]
lingirl 寫道:
係呀!!鬼叫我同cheryl[size=x-large]心有靈犀呀~[quote]

伯爵府

醒目開學勳章

唔洗客氣~哈哈哈[quote]
CherylMaMa 寫道:

hi ling,

收到. 我聽日會去入錢架啦. 真係唔該哂.

[quote]

伯爵府

醒目開學勳章

[size=xx-large]5555555555555555555555

[quote]
lingirl 寫道:
係呀!!鬼叫我同cheryl[size=x-large]心有靈犀呀~[quote]

公爵府

[size=xx-large]訂蘆薈膏$112-
http://www.goodhealth.hk/online/store/comersus_viewItem.asp?idProduct=63
--------------------------------------------------------

1)COCO-------------2樽
2)LING--------------1樽
3)yiubb--------------1樽
4)angel1106--------1樽
5)jove-------------- 1樽
6)chloemum-------- 1樽

[size=x-large]7/4/06截止

伯爵府

醒目開學勳章

cheryl~
你訂唔訂蘆薈膏, coco姐幫我哋訂丫, 你去第1頁looklook

公爵府

[quote]
lingirl 寫道:
[size=xx-large]5555555555555555555555 [quote]

[quote]

公爵府

ling

珍珠宮

:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: 聽講得兩日係平日咋bor. :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

係啦,平時都好鬼得閒. 但一放親假,返到去就係咁.都咪話唔驚恐.

p.s. coco, 但張相真係極似藍藍喎.相似程度百分之80%.

[quote]
coco123 寫道:
放咗5日假唔洗做返之前D嘢[quote]

公爵府

好媽媽勳章

hi hi

又搬新屋la

公爵府

CherylMaMa
似咩 桐桐似男仔,藍藍似女仔

珍珠宮

coco,個公仔係邊度搵,好攪笑.

[quote]
coco123 寫道:
[quote]

伯爵府

醒目開學勳章

c6未返屋企, 要聽日答你
到咩追住問我去唔去丫
莫非你想見下我, 我知我唔係靚女,
但都係算勉強人見人愛掛
coco姐你唔好鍾意我丫
我哋無可能架 :-(
coco123 寫道:
ling

公爵府

chloemummum 寫道:
hi hi

又搬新屋la

伯爵府

醒目開學勳章

hi hi~
今日下午唔見你上來喔
chloemummum 寫道:
hi hi

又搬新屋la

公爵府

我鐘意嗰個係[size=xx-large]肥美琳妹妹 [quote]
lingirl 寫道:
到咩追住問我去唔去丫
但都係算勉強人見人愛掛
我哋無可能架 :-( [quote]

珍珠宮

哎呀,果時咁細個,又肥do do,有咩分男女呀.

除非,有啲bb囡,個樣一生出黎就好囡樣啦,或男仔,一生出黎就好”牛王”啦.

coco123 寫道:
CherylMaMa
似咩 桐桐似男仔,藍藍似女仔

公爵府

[size=xx-large]我驚到時無咗隻乳豬仔比我哋燒咋[quote]
lingirl 寫道:
到咩追住問我去唔去丫
但都係算勉強人見人愛掛

珍珠宮

hi chloemummum,

hello...

公爵府

好媽媽勳章

[quote]
lingirl 寫道:
到咩追住問我去唔去丫
但都係算勉強人見人愛掛

公爵府

得閒比D藍藍BB相你睇 勁似女仔 [quote]

哎呀,果時咁細個,又肥do do,有咩分男女呀.

除非,有啲bb囡,個樣一生出黎就好囡樣啦,或男仔,一生出黎就好”牛王”啦.

[quote]

首頁

尾頁

跳至