夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章

Re: 出去滾而家已經唔係男人

呢個世界真係咩人都有 ?-(

伯爵府

熱血金章 大廚勳章

如果她不想離開老公,咁佢想係自已同老公屋企等生仔+坐月? 真係不知所謂.

禁止訪問

別墅

單野揚哂出離佢都仲有面留低, 都好服佢喎.

複式洋房

簡直係........污里單刀!

複式洋房

其實我最唔明白係點解我表弟婦唔肯離婚。大家拖落去亦無好結果!連個大女都可能影響埋!但係我稔係因爲攪大佢個肚果個男人係有婦之夫,無結果,如果同我表弟離婚,佢會乜野都無晒!不過佢兩公婆中間可能有D問題外人唔知,所以我都叫我表妹雖然佢係家姐,最好都係唔好插手!呢件事連我亞媽都未知,我亦唔準備講出去!太羞家喇!都唔想個個親戚都知,我表弟會好無面!

翡翠宮

喂有証有據佢通姦到佢唔肯離婚架咩 ?-( 個bb唔係屬於你表弟既就足以証明佢同人有姦情啦, 一係叫佢告個情夫強姦囉, 否則唔到佢唔肯離 :tongue: :tongue: [quote]
瑪花 寫道:

我表妹今日話比我聽話佢弟婦晌出面同第二個男人搞大左個肚, 叫佢落左個bb佢又唔肯, 口口聲聲話同個男人無感情, 但係又話要生個bb落黎湊大佢, 大家都係女人, 稔都稔到佢係鍾意個男人先想同佢留番個愛情結晶品啦! 最慘係佢又唔肯同我表弟離婚, 你話佢同D想享齊人之福

大宅

Kristy555 寫道:
倆個字........佢都short short 地嫁.

agree!!

大宅

綠帽唔怕帶,最緊要除得快!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

負責任中ge不負責!

頭筋黐腳筋。

[size=large]邊有人出黎滾會咁負責任架 ?-( ?-( ?-(

伯爵府

直情short上腦

首頁

尾頁

跳至